Másnak sincsenek barátai?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én nem feltétlenül értek egyet azzal, hogy akinek nincs gyereke, az automatikusan elveszíti a gyerekes ismerőseit. Nekem vannak barátaim, akikkel most is tartom a kapcsolatot, a családjukkal is sok időt töltök, néha én vigyázok a gyerekekre. Szervezünk programokat, utazunk is együtt. Nyilván másabb így a barátság, mint egyedülállókkal, de messze nincs elveszve.
Valahol ilyenkor magunkban kell fejben rendbe rakni, hogy ne érezzük harmadik keréknek, felesleges elemnek magunkat. Akkor mások sem fognak minket úgy kezelni.

válasza:olyan 23 éves koromtól kezdődően folyamatosan elfogytak, ma már csak egy maradt, a többi meg inkább ismerő.
Kollégákkal baráti szintre sosem jutottam, már mindnek volt.
szóval 40 éves koromra 1 maradt.

válasza:#6: Én is ezt látom. Főiskola végéig voltak barátaim, majd szétszéledtünk. Utána szinte mindenkinek családja lett. Nekem nem, így kiszorultam sajnos. A munkahelyen meg egyedül dolgozom egy irodában. Ott is esélytelen barátkozni.
Úgyhogy sajnos nekem sincsenek barátaim.
31N
További kérdések:
Például egy önbizalomhiányos fiatalnak akinek nincs normális családja és most próbál függetlenedni
Nekem mindig is problémát okozott hogy mit beszéljek másokkal. Nőkkel való ismerkedés sem megy, mert nem jut az eszembe miről beszéljek. Munkahelyen is csak munkahelyi dolgokat beszélek a munkatársaimmal. Lehet ez okozza hogy nem tudok párt találni, vagy inkabb a...
Barátságot és párkapcsolatot sem tudok összehozni. Egyrészt nem nagyon van kivel ismerkedni. Meg ha beszélek is valakivel pár mondatnál tovább nem jut a beszélgetés. Más is van így, mi lehet az oka? Párkapcsolatot így hogy lehet összehozni, főleg az a baj hogy nincs kivel ismerkedem.
Ha beszélgetni szeretnék valakivel, alkoholhoz nyúlok, ezzel próbálom pótolni az emberi kapcsolatokat 23/F
Amikor valakivel kettesben vagyok minden oké. Megkapom a kellő figyelmet és a kapcsolatunk alakulgat. De ha egy légy berepül az ablakon már az is fontosabb neki mint én. Ha felhívja egy haver akkor tuti engem koptat le, ha a szomszéd macskáját nem akarja megbántani...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!