Másnak sincsenek barátai?

válasza:De azért megnyugtatok mindenkit, van akinek vannak!
Huszonnyolc éves férfi vagyok

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Sajnos már nincs :/ Mert aki akkor keres, amikor panaszkodni akar,vagy kölcsönt, az nem barát. Aki volt,sajnos ilyenné lett mindegyik.
F/Bp
Nekem kettő van, de egyiknek van párja, mostanság tervezem hogy kicsit kilépek az életükből, mert van 1 olyan érzésem hogy megfojtom őket a sok programszervezésemmel, meg írkálásommal. A másikkal online tartom a kapcsolatot, de annyira nincs közös téma(mindketten gamerek vagyunk), hogy jó ha hetente váltunk pár szót..
Ha esetleg valaki barátkozna, szívesen várom levelét privátban. :D 32/F

válasza:

válasza:További kérdések:
Barátságot és párkapcsolatot sem tudok összehozni. Egyrészt nem nagyon van kivel ismerkedni. Meg ha beszélek is valakivel pár mondatnál tovább nem jut a beszélgetés. Más is van így, mi lehet az oka? Párkapcsolatot így hogy lehet összehozni, főleg az a baj hogy nincs kivel ismerkedem.
Ha beszélgetni szeretnék valakivel, alkoholhoz nyúlok, ezzel próbálom pótolni az emberi kapcsolatokat 23/F
Amikor valakivel kettesben vagyok minden oké. Megkapom a kellő figyelmet és a kapcsolatunk alakulgat. De ha egy légy berepül az ablakon már az is fontosabb neki mint én. Ha felhívja egy haver akkor tuti engem koptat le, ha a szomszéd macskáját nem akarja megbántani...
Nem rossz hogy nincs társaságod, nem érzed magadat elveszettnek a világban? Nekem nincs egy barátom, néha rossz,hiányzik a társaság, nem tudok ismerkedni, nincs jó személyiségem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!