Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Másnak sincsenek barátai?

Másnak sincsenek barátai?

Figyelt kérdés
39 éves nő vagyok
ápr. 25. 16:24
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
59%

De azért megnyugtatok mindenkit, van akinek vannak!

Huszonnyolc éves férfi vagyok

ápr. 25. 20:49
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
44 nő. Már egy sincs. Irigy hülye pycsák voltak, akik csak kihasználták a jóindulatomat miközbenben fúrtak, aláztak.
ápr. 25. 20:50
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak olyan "barátaim" voltak, akik kölcsönkértek, utána meg nem adták meg (nem nagy összegről van szó), meg kiderült róluk, hogy irányításmániások, és próbáltak engem manipulálni. Köszönöm, nem. Nem jó egyedül, barátok nélkül, de inkább ez, minthogy mások alázzanak meg, vagy a kutyájuk legyek. Kösz, de nem. 39/Zsolti
ápr. 25. 22:50
 24/31 anonim ***** válasza:
47%
Sosem voltak. Nem is kellenek már.
ápr. 25. 23:23
 25/31 anonim ***** válasza:
33%
Nincs, de nincs is szükségem rá. (F!)
ápr. 26. 00:01
 26/31 anonim ***** válasza:
68%

Sajnos már nincs :/ Mert aki akkor keres, amikor panaszkodni akar,vagy kölcsönt, az nem barát. Aki volt,sajnos ilyenné lett mindegyik.

F/Bp

ápr. 26. 08:46
 27/31 anonim ***** válasza:
Nekem sincs egy sem 33 évesen
ápr. 26. 18:29
 28/31 anonim válasza:

Nekem kettő van, de egyiknek van párja, mostanság tervezem hogy kicsit kilépek az életükből, mert van 1 olyan érzésem hogy megfojtom őket a sok programszervezésemmel, meg írkálásommal. A másikkal online tartom a kapcsolatot, de annyira nincs közös téma(mindketten gamerek vagyunk), hogy jó ha hetente váltunk pár szót..

Ha esetleg valaki barátkozna, szívesen várom levelét privátban. :D 32/F

ápr. 27. 07:45
 29/31 anonim ***** válasza:
Igazi barátom kb. 3 maradt, az érdekből fenntartott felszínesektől megszabadultam, il. egy részük elkopott, különféle okokból. Jó lenne pár újat szerezni, de mivel az emberek többsége hajtja az élet mókuskerekét, erre negyvenes egyedülálló anyaként nincs nagyon sem lehetőség, sem idő.
ápr. 27. 08:27
 30/31 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek, nincs is igényem rá. Sok emberrel jóban vagyok, vannak haverjaim, van kivel szabadidőt tölteni ha olyan kedvem van. Ennél szorosabb bizalmas viszonyra nincs szükségem.
ápr. 27. 09:37
1 2 3 4

További kérdések:

Mi lehet a bajom ha nem tudok emberekhez kapcsolódni?

Barátságot és párkapcsolatot sem tudok összehozni. Egyrészt nem nagyon van kivel ismerkedni. Meg ha beszélek is valakivel pár mondatnál tovább nem jut a beszélgetés. Más is van így, mi lehet az oka? Párkapcsolatot így hogy lehet összehozni, főleg az a baj hogy nincs kivel ismerkedem.

Van értelme úgy élni, hogy nem érdeklek senkit, nem kíváncsi rám senki?

Ha beszélgetni szeretnék valakivel, alkoholhoz nyúlok, ezzel próbálom pótolni az emberi kapcsolatokat 23/F

Lehetséges hogy soha senkinek nem lehetek az első?

Amikor valakivel kettesben vagyok minden oké. Megkapom a kellő figyelmet és a kapcsolatunk alakulgat. De ha egy légy berepül az ablakon már az is fontosabb neki mint én. Ha felhívja egy haver akkor tuti engem koptat le, ha a szomszéd macskáját nem akarja megbántani...

Fiatalok akiknek nincsenek barátaitok, ti mivel töltitek az időtöket?

Nem rossz hogy nincs társaságod, nem érzed magadat elveszettnek a világban? Nekem nincs egy barátom, néha rossz,hiányzik a társaság, nem tudok ismerkedni, nincs jó személyiségem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!