Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináltok, amikor nincs...

Mit csináltok, amikor nincs kihez fordulni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Igazából nincs kérdésem, csak ki akarom adni magamból ezt, akkor is, ha senki sem olvassa el.

Elkezdtem egy új szakmát, és baromi nehezen megy a vendégkör kiépítése. Ebben a hónapban pár 10 ezer volt a bevételem, és nem tudom, hogy fog alakulni az életem.

Párom nincs, szüleim nem élnek már. Gyerekeim sincsenek, pedig talán rájuk hivatkozva tudnék koldulni.

Van egy tesóm, akinek nem panaszkodhatok, mert megmondta, hogy nem érdekli, és csak stressz neki az, hogy nekem szar.

Alig eszek, felesleges is, mert a stressz miatt csak kiadom magamból. Este felkelek hiperventilálva, és nem tudok visszaaludni.

Rendszeresen posztolok minden SM felületre, hogy szerezzek embereket. Nézek alkalmi munkákat, de sehova nem kellek, a legtöbb helyről vissza sem jeleznek. Közben a számlák csak jönnek.

Már elég sötét gondolatok is eszembe jutottak, hogy hogyan lehetne kiszállni ebből az egészből, de ahhoz meg gyáva vagyok. Vagy még nem tartok ott, nem tudom. Lehet a természet eldönti helyettem.

Csak magamat hibáztathatom, elszámoltam magam. Ez az egy dolog nyugtat, hogy magam miatt vagyok itt. Csak akartam valami nyomot hagyni erről, mert senki nincs, akivel megoszthatom. Köszönöm.

ápr. 28. 12:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most vállalkozó vagy?

Tudom, nem vigasztal, de minden kezdet nehéz.

Ha a sm felületek nem hoznak vendégeket, arra nem gondoltál hogy alkalmazott legyél a szakmádban?

ápr. 28. 12:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan milyen területen dolgozol? Egyéni vállalkozásban csinálod? Helyileg hol, Budapest vagy zsákfalu?

Jó lenne részleteket tudni, hogy közösen tudjunk ötletelni, hogyan érhetnél el újabb embereket a szolgáltatásoddal.

ápr. 28. 12:45
 3/15 FeketeBárány2026 ***** válasza:
100%

Tényleg jó lenne nagyjából tudni, mi ez a szakma. Ha telített, akkor nagyon elő kell rukkolni valamivel, hogy egyedivé tedd, ami szintén nem ingyenes, ha nem értesz a reklámhoz.

De nem való mindenki vállalkozónak. Lelkileg.

Hol hirdetsz? Milyen a hirdetés? Milyenek az áraid a többiekhez képest?

ápr. 28. 12:52
 4/15 anonim ***** válasza:
32%

Semmit.

Ez az élet. Én vállalkozásom is becsődölt.

Nézd meg mennyi hajléktalan van és bűnözés az országban és egyre több lesz.

Én is ott tartok olcsó pénzért kell dolgoznom, de cserébe elvárnak mindent is. Mosolyogjàl az emberekre meg ilyen baromság. Örüljön a főnök, hogy van aki havi nettó 295e Ft dolgozik neki Bpn.

Kutya nem foglalkozik a másikkal. Valamelyik nap is egy csávó ott feküdt a forgalmas utcán. 1 ember állt meg segíteni neki és hívott mentőt a többi ember kikerülte vagy tudomást nem vett róla.

Az élet nem egy iskola, hogy majd segítenek. Mindenki levakar magáról és elküld ide oda stb. Mocskos egy világot élünk. Nesze neked civilizált társadalom. Nincs összetartás sem. Tiszàt is sokan Orbán ellen szavaztàk meg...

ápr. 28. 12:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Leírtad mindezt, de te például odamentél ahhoz a fekvő férfihoz? Nem? Akkor milyen alapon ítélsz el másokat, akik ugyanúgy viselkedtek, mint te?

Kérdező, nem gondoltál arra, hogy ne vállalkozó legyél, hanem alkalmazott? Mivel foglalkozol?

ápr. 28. 13:50
 6/15 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Várjuk, hogy leírd, milyen vállalkozásod van, mivel foglalkozol.

Megtalálható a neten? Legalább a telefonszámod és a cím legyen fent, hogy aki ilyen szolgáltatást/árut/ akármit szeretne, az megtaláljon.

Ezenkívül a lelki egészséged és lelki egyensúlyod érdekében jó lenne, ha legalább valamilyen szintű kapcsolatokat kialakítanál 2-3 személlyel, hogy ne érezd magad egyedül.

Vagy valamilyen közösséget keress (sport, vallási, politikai, hobbi, vagy akármilyen), vagy pedig írj rá régi osztálytársakra, hátha van valaki, aki találkozna veled.

Ha rossz az anyagi helyzeted, kérj támogatást az önkormányzattól, családsegítő szolgálattól, Máltai Szeretetszolgálattól!

Ha csak úgy írnál valakinek, mert nem nagyon van olyan, aki személyesen találkozna veled, írj nekem privátot!

ápr. 28. 14:37
 7/15 A kérdező kommentje:

Nem számít a vállalkozásom, nem akarom, hogy ne vegyetek komolyan. Azzal kapcsolatban minden tiszta, és a kollégák is segítenek, amiben tudnak, de senkit nem lehet rákényszeríteni arra, hogy igénybe vegyen egy szolgáltatást.

Alkalmazottként nem szeretnek felvenni ebben a munkakörben, olyan helyeknek is írtam.

Ezeket már mind végigjátszottam, csak annyi kellett, hogy valakinek elmondhassam, mert az egészségem rámegy.

ápr. 28. 15:55
 8/15 anonim ***** válasza:

MLM-re tippelek. ( tudom, úgy néz ki, de az amit te csinálsz nem az)

Ne alkalmi munkát keress, hanem teljeset, és amikor a vállalkozás már hoz elég pénzt, akkor lehet le vinni 4 órásra, vagy be ugrálnak.

ápr. 28. 21:30
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem MLM-et csinálok.

Nem tudok teljes munkát keresni, mert ott kell ülnöm, hogy ha jön egy vendég, tudjak dolgozni. A többiek is azt mondták, hogy így lettek visszajáró vendégeik.

Nem tudok egyszerre két helyen lenni, ezért kellene mellékesnek olyan, ami nincs helyhez kötve.

ápr. 28. 22:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát valami otthoni adatrögzítés, vagy valami ahol van home office talán jó lehet.
ápr. 28. 22:52
1 2

További kérdések:

Mit csinálok szarul?

Kisvárosban lakom, 27 éves vagyok. Olyan munkahelyen dolgozok, ahol tőlem mindenki legalább 20 évvel idősebb, nincsennek korombeliek. Elbeszélgetek a munkatársakkal, de nem az igazi. Helyi szinten viszont teljesen agyrém még akár huszonévesekkel is beszélgetni,...

Segítenél olyan embernek aki nincs nagy bajban csak magányos, elveszett és egyedül nehezen boldogul?

Például egy önbizalomhiányos fiatalnak akinek nincs normális családja és most próbál függetlenedni

Van aki azert nem tud ismerkedni mert nem tud miről beszélni?

Nekem mindig is problémát okozott hogy mit beszéljek másokkal. Nőkkel való ismerkedés sem megy, mert nem jut az eszembe miről beszéljek. Munkahelyen is csak munkahelyi dolgokat beszélek a munkatársaimmal. Lehet ez okozza hogy nem tudok párt találni, vagy inkabb a...

Mi lehet a bajom ha nem tudok emberekhez kapcsolódni?

Barátságot és párkapcsolatot sem tudok összehozni. Egyrészt nem nagyon van kivel ismerkedni. Meg ha beszélek is valakivel pár mondatnál tovább nem jut a beszélgetés. Más is van így, mi lehet az oka? Párkapcsolatot így hogy lehet összehozni, főleg az a baj hogy nincs kivel ismerkedem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!