Fiatalok akiknek nincsenek barátaitok, ti mivel töltitek az időtöket?
Nem rossz hogy nincs társaságod, nem érzed magadat elveszettnek a világban?
Nekem nincs egy barátom, néha rossz,hiányzik a társaság, nem tudok ismerkedni, nincs jó személyiségem.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Netezek, vannak hobbijaim is amik lefoglalnak.
Néha rossz érzés a magány, de már megszoktam. Volt idő amikor ismerkedtem volna barátkozási célzattal, de mindenki csak dugni/kapcsolatot akart. Ez még lehangolóbb, mint a magány. Nem lehet normálisan beszélgetni valakivel anélkül, hogy ne alakulnának ki érzései irántam.
Én csak haverkodni akarnék..vagyis akartam volna.

válasza:Nincsenek barátaim, de nem is vágyok rájuk. Egy barátnőre annál inkább.
Én videókat szoktam nézni, legózok, az állatkáimmal foglalkozok, könyveket szoktam olvasni, sétálgatni szoktam a természetben stb. eléggé sok hobbim van, amivel el tudom tölteni az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Egy ideje olyan gondolataim ês érzéseim vannak, mintha egyedül lennék. Voltak barátaim, akikről azt hittem, hogy igaz barátok, közbe meg kezdtem rájönni hogy valójában nem is. A családomat se érdeklem. Mindenki csak a telefont nyomkodja meg tévézik. A "barátaim" is...
Tudom, hogy sok itt a magányos ember. Azt is hogy többen itt próbáltok barátokat, barátnőt keresni. De, aki tudja hogy miért nincsenek barátai, illetve még párkapcsolata sem volt, leírhatjátok amit gondoltok. Bővebben: Mit csináltok szerintetek rosszúl? És mi a kiút...
Valójában van egy barátom akit 8 éve ismerek, de nagyon zárkózott és lehet, hogy van valami pszichológiai betegsége is. Nyáron egész végig otthon voltam, unom már. Sose volt olyan barátom, akit áthívtam volna magamhoz vagy elmentünk volna közös programra. Ti mit tennétek?
35F vagyok 10 éve házas. A huszas éveim elejében elég zűrös srác voltam(balhék,ivászat...).Mikor megismertem a párom utána fokozatosan elmaradtam a baráti körömből meg fejlődtem is sokat(nyugodtabb,kifinomultabb ember lettem). Közben eltelt 13 év és most elég...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!