Kiben csalódtatok életetek során a legjobban ?

válasza:

válasza:Az utolsó páromban és egy olyan emberben, akivel ismerkedtem.Előbbi teljesen más emberré vált, mint amikor megismertem.
Utóbbi pedig nem az igazi énjét mutatta, szerencsére kiderült ki is valójában.
Senkinek kívánok ilyen pofára eséseket :/ Nagyon nehéz volt túl lenni rajtuk.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma gondolkodtam azon, hogyha történik velem valami, egyetlen embernek sem tudom elmesélni. Messengeren már sajnos senkinek nem tudok írni. Évekkel ezelőtt még nagyon sokan kerestek, több emberekkel napi szinten írogattam, vagy találkoztam. Aztán elfogytak. Én meg...
Mutassatok valami viccesen arról a Tok tok-rol, amit néznek sokan (itt tudtam meg). Már olvastam blogokat, köszi megvolt.
Nem vagyok se introvertált, se szégyellős. Valamennyire visszahúzódó vagyok, de a megfelelő társaságban, ha úgy érzem hogy van mit mondanom, akkor elég nagy is tud lenni a szám. Szóval nem a természetemmel van a baj, élvezem a nagy társaságot. Egész életemben csak a...
Sok embert ki kellett sajnos tenni az életemből, valahogy mindegyik a szemembe tette a szépet de a hátamnal csak kiplatykalt. Mindenki egy beképzelt pi*ának néz, pedig nem is ismernek..valogatosnak tartanak mert nem állok le minden jott ment pasival aki próbálkozik.....
informatikusként végeztem tavasszal, most ősszel elkapott a depresszió, és nem vagyok azóta képes semmire. lehet belőlem valamikor még sikeres ember?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!