Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Kiben csalódtatok életetek...

Kiben csalódtatok életetek során a legjobban ?

Figyelt kérdés
ápr. 30. 19:41
1 2 3
 1/22 Life and Death ***** válasza:
100%
A legtöbb emberben én csak csalódtam az eddigi életem folyamán. Nem nagyon volt olyan akiben ne csalódtam volna.
ápr. 30. 19:49
 2/22 anonim ***** válasza:
86%

Az utolsó páromban és egy olyan emberben, akivel ismerkedtem.Előbbi teljesen más emberré vált, mint amikor megismertem.

Utóbbi pedig nem az igazi énjét mutatta, szerencsére kiderült ki is valójában.

Senkinek kívánok ilyen pofára eséseket :/ Nagyon nehéz volt túl lenni rajtuk.

ápr. 30. 19:49
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
A húgomban.
ápr. 30. 19:53
 4/22 A kérdező kommentje:
Hogyan tudjátok - tudtátok magatokat túltenni a csalódáson?Én mindig jó emberismerőnek hittem magam....Fiammal 4 évig volt egy lány,akit én nagyon megszerettem , nagyon a szívemhez nőtt.Szétmentek.Én a szakítás után 2 héttel beszéltem vele telefonon,nem vontam kérdőre ,de mintha nem is vele beszéltem volna,olyan flegma volt.Azóta is azt kérdem magamtól,lehetséges e ,hogy én 4 évig nem ismertem meg egy embert,aki itt aludt,evett ,és órákon át beszélgettünk.
ápr. 30. 20:01
 5/22 anonim válasza:
81%
“Legjobb barátnőimben” sajnos…
ápr. 30. 20:24
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Szinte mindenkiben. Talán 3 ember van akikben nem, kettő a szüleim.
ápr. 30. 20:26
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
Adriban
ápr. 30. 20:42
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyámban aki nem hajlandó elmondani ki az apám. A munkatársaimban akik képmutatók. Magamban, hogy még nem hagytam ott az egész bagázst.
ápr. 30. 20:52
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Magamban...
ápr. 30. 21:01
 10/22 Metionin ***** válasza:
100%
Hajdani legjobb barátnőmben.
ápr. 30. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Hogy lehet elviselni azt, hogy az évek során eltűntek a barátok az életemből?

Ma gondolkodtam azon, hogyha történik velem valami, egyetlen embernek sem tudom elmesélni. Messengeren már sajnos senkinek nem tudok írni. Évekkel ezelőtt még nagyon sokan kerestek, több emberekkel napi szinten írogattam, vagy találkoztam. Aztán elfogytak. Én meg...

Unatkozok a vonaton hosszú út során. Mit csináljak?

Mutassatok valami viccesen arról a Tok tok-rol, amit néznek sokan (itt tudtam meg). Már olvastam blogokat, köszi megvolt.

Az idő során "elfogytak" a barátaim, és a szociális fóbia nagyon megnehezíti hogy újakat találjak. Mit tehetnék, hogy legyőzzem, vagy gyengítsem ezt?

Nem vagyok se introvertált, se szégyellős. Valamennyire visszahúzódó vagyok, de a megfelelő társaságban, ha úgy érzem hogy van mit mondanom, akkor elég nagy is tud lenni a szám. Szóval nem a természetemmel van a baj, élvezem a nagy társaságot. Egész életemben csak a...

Ti hogy álltok ehhez hozzá? Sok hamis barátom volt az eddigi eletem során, emiatt a magányt jobb megoldásnak talaltam.

Sok embert ki kellett sajnos tenni az életemből, valahogy mindegyik a szemembe tette a szépet de a hátamnal csak kiplatykalt. Mindenki egy beképzelt pi*ának néz, pedig nem is ismernek..valogatosnak tartanak mert nem állok le minden jott ment pasival aki próbálkozik.....

Aki élete során többször küzd depresszióval, vagy elhagyja magát lehet egyszer sikeres ember?

informatikusként végeztem tavasszal, most ősszel elkapott a depresszió, és nem vagyok azóta képes semmire. lehet belőlem valamikor még sikeres ember?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!