Lehetséges hogy soha senkinek nem lehetek az első?

válasza:

válasza:

válasza:Esetleg az egyik szülőd szüleid?
Akkor azon kell elgondolkoznod vajon miért vonzod az ilyet.
Bár most csak egy szemszögből latom és csak azt amit leírtál szóval nem tudom biztosra hogy itt tényleg ez van vagy ezt éled meg vele és esetleg massal is.
Vagy nem szereted ha helyetted mással tölt időt az aki szeret

válasza:én is pont ezt érzem, többen kedvelnek, de mindenki életében csak mellékszereplő vagyok.
ha gondolod írj, és legyünk egymásnak az elsők 😀
33f
Kapcsolódó kérdések:
járt már így valaki, mit lehet tudni erről? eddig még soha nem taapsztaltam
Nem volt még részem sose viszonzott szerelemben, még az első csókom se volt meg… Hogy törődjek ebbe bele?
Nem beszélgettem még soha fiúval ,nem talalkoztam, nem volt még meg az első csókom se. Jobban tenném ha elásnám magam?😀
Egy 40 feletti elhízott nő lájkolt, illetve egy elég csúnyácska néger nő... Ennyire moslék gagyi pasi vagyok? Én vettem tegnap már goldot és vagy 500 nőt lájkoltam már. F/31
Nagyon sokat stresszelek miatta, es rengeteget sírok. Nagyon szeretnek megfelelni, de ugy erzem nem megy. Nagyon nehezen tudok csak kerdezni, anno, egy-ket honapja meg egyaltalan nem tudtam. A munkatarsaim pedig nagyon rendesek, es ugy ereztem, hogy passzol hozzam ez...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!