Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehetséges hogy soha senkinek...

Lehetséges hogy soha senkinek nem lehetek az első?

Figyelt kérdés
Amikor valakivel kettesben vagyok minden oké. Megkapom a kellő figyelmet és a kapcsolatunk alakulgat. De ha egy légy berepül az ablakon már az is fontosabb neki mint én. Ha felhívja egy haver akkor tuti engem koptat le, ha a szomszéd macskáját nem akarja megbántani velem nem beszél többet, értékes és különleges vagyok szerinte, de soha nem versenyezhetek olyannal akit régebb óta ismer vagy aki többet tud adni neki.

máj. 1. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Örülj neki! Nyugodt élet.
máj. 1. 17:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanarról az emberről van szó minden esetben? Mert akkor nem "mindenki" ilyen veled, csak ő. Vannak ilyen emberek, akik egyesek csak pótléknak tartanak, vagy épp lelki szemetesládának, vagy a manapság divatos és használt "barátzóna" körben, ahol addig és olyan mértékben igénylik a veled való társaságot és figyelmet, amíg abból hasznuk származik.
máj. 1. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Írj , ha szeretnél róla beszélni
máj. 1. 17:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennek az adott embernek úgy tűnik, nem lehetsz az első. De ez nem azt jelenti, hogy másnak sem. Meg fogod találni azt, aki értékel.
máj. 1. 17:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Nemcsak ő ilyen velem...
máj. 1. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Esetleg az egyik szülőd szüleid?

Akkor azon kell elgondolkoznod vajon miért vonzod az ilyet.

Bár most csak egy szemszögből latom és csak azt amit leírtál szóval nem tudom biztosra hogy itt tényleg ez van vagy ezt éled meg vele és esetleg massal is.

Vagy nem szereted ha helyetted mással tölt időt az aki szeret

máj. 2. 02:07
 7/8 anonim ***** válasza:

én is pont ezt érzem, többen kedvelnek, de mindenki életében csak mellékszereplő vagyok.

ha gondolod írj, és legyünk egymásnak az elsők 😀

33f

máj. 10. 19:03
 8/8 anonim válasza:
62%
Én is ilyen vagyok. Senki foglalkozik velem, valamiért nem érdeklem az embereket, nem hogy az első legyek valakinek.
máj. 13. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehet fel dolgozni azt a tényt, hogy nem kellek senkinek?

Nem volt még részem sose viszonzott szerelemben, még az első csókom se volt meg… Hogy törődjek ebbe bele?

Gáz hogy 20 évesen nem kellek senkinek?

Nem beszélgettem még soha fiúval ,nem talalkoztam, nem volt még meg az első csókom se. Jobban tenném ha elásnám magam?😀

3. napja vagyok Tinderen ,első nap 2. lájkom volt, azóta semmi, hihetetlen, nem tetszek senkinek?

Egy 40 feletti elhízott nő lájkolt, illetve egy elég csúnyácska néger nő... Ennyire moslék gagyi pasi vagyok? Én vettem tegnap már goldot és vagy 500 nőt lájkoltam már. F/31

Ez az első munkahelyem, es úgy erzem nem birok megfelelni, amit annyira szegyenlek, hogy nem tudom elmondani senkinek (? )

Nagyon sokat stresszelek miatta, es rengeteget sírok. Nagyon szeretnek megfelelni, de ugy erzem nem megy. Nagyon nehezen tudok csak kerdezni, anno, egy-ket honapja meg egyaltalan nem tudtam. A munkatarsaim pedig nagyon rendesek, es ugy ereztem, hogy passzol hozzam ez...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!