Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van értelme úgy élni, hogy...

Van értelme úgy élni, hogy nem érdeklek senkit, nem kíváncsi rám senki?

Figyelt kérdés

Ha beszélgetni szeretnék valakivel, alkoholhoz nyúlok, ezzel próbálom pótolni az emberi kapcsolatokat

23/F

máj. 5. 07:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Ott az AI, jobb mint az alkohol.
máj. 5. 07:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Tudom, az AI-val is szoktam beszélgetni
máj. 5. 09:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ, kivel és mikor szerettél volna beszélgetni.

Ma már az emberek többsége csak és kizárólag saját magával törődik, illetve a pénzt hajtja.

Ide jutottunk,sajnos és ez nem lesz jobb már, hanem rosszabb.

máj. 5. 10:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Vajon téged érdekelnek mások?

Vajon te kíváncsi vagy másokra?

máj. 5. 11:23
 5/14 MTamas2 ***** válasza:
4-es, ott a pont.
máj. 5. 15:58
 6/14 A kérdező kommentje:

Nem merek már hozzászólni senkihez, mert attól tartok mindenki elitél, mindenki mondja, hogy maradjak csendbe!

máj. 5. 18:03
 7/14 MTamas2 ***** válasza:
Kérdező, nincs valami gyermekkori traumád, pl bántalmazás?
máj. 5. 18:04
 8/14 A kérdező kommentje:
#5: Otthon nem bántottak, az általános iskolában viszont rengeteget szólogattak be, nálam felsőbb osztályba ha valamiért be kellett mennem, akkor kiküldtek az ottani diákok, meg kislánynak neveztek, az osztálytársaim is idiótának tartottak. Az alkohol legalább nem itél el, azért így oldom meg, ha beszélni szeretnék valakivel.
máj. 5. 18:20
 9/14 A kérdező kommentje:
Aspergeres vagyok, ez kimaradt
máj. 5. 18:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Szociális szorongás, önbizalomhiány, elutasítástól való félelem.

Keress egy pszichológust.

máj. 5. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan mulasszam el azokat az érzéseket, hogy nincs értelme az életnek, semmi értelme amit csinálok, senkit nem érdeklek, magányos vagyok?

Amikor ezek közül nem mind igaz, és ami igaz az se kéne rossz érzést okozzon. Ezen nyilván változtatni kell, mert nagyon nem jó, de hogyan?

Ennek kb mi értelme, hogy valaki írkál éjjel-nappal 1,5 hétig, előadva magát, hogy mennyire érdeklem és szeretné, ha rajta kívül nem lenne senki más,...

Ennek amúgy már egy hete. Az ilyen fazonokról mit gondolnátok? Az ilyeneket mi motiválja? Ilyenkor mi történik velük ? Miért kell másokat hülyére venni, azzal, hogy elhiteti, hogy vedd komolyan ?

A 18. születésnapomat is úgy töltöm, hogy senkit nem érdeklek és nincsenek barátaim? Van értelme megélni majd azt a gyászos szomorú napot?

Tudom sok időm van augusztusig. Nekem egy barátom sincs. Nem is lesz nem is volt. 18 évem alatt sosem volt.

Miért érzem azt, hogy nincs értelme sminkelnem, kiöltöznöm és szépítenem magam, mert én úgysem számítok, mert rám senkinek néz, mert én úgysem érdeklek senkit?

Nagyon sokszor érzem ezt, miért van ez? hogyan tudnék változatni ezen? (mielőtt jönnének a hozzászólások, hogy miért vakolom magam, nem rakok magamra tonányi sminket, csak spirál+szemfesték+rúzs;) 16/l

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!