Van aki azert nem tud ismerkedni mert nem tud miről beszélni?
Nekem mindig is problémát okozott hogy mit beszéljek másokkal. Nőkkel való ismerkedés sem megy, mert nem jut az eszembe miről beszéljek.
Munkahelyen is csak munkahelyi dolgokat beszélek a munkatársaimmal.
Lehet ez okozza hogy nem tudok párt találni, vagy inkabb a külső, ha az vonzó lenne akkor alakulna?

válasza:Kérdezz, kérdezz, kérdezz.
Olvass sokat közéletről, tudományról.
Szerezzetek együtt élményeket, hogy később legyen miről beszélgetni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#4
Az ilyen dumcsik elől bármi áron menekülök, pedig csaj vagyok.

válasza:Én is ilyen vagyok! A semmiről nem tudok beszélni, magamról meg nem szeretek. Nincs valami izgalmas életem, viszont ha bárkinek mesélek bármiről, egyből megkapom, hogy unalmas, miért nem máshova mentem, miért nem más a hobbim. Én ebbe beleuntam, inkább elvagyok magamban.
N

válasza:

válasza:Van itt valaki aki priviben próbál beszélgetni, normálisnak tettei magát az elején, majd rátér arra, hogy szoktam-e masztizni. Nem tudom ez a téma hogy jön ide.
Vicc komolyan. Na és miért lesz zárkózott az ember... Vajon miért? Sok perverz állat van itt fent is.
Kapcsolódó kérdések:
Tehát kérdezel valamit szinte sohasem kérdez vissza, csak válaszol nagyon röviden egy szavasan,tőmondatba esetleg. El van magának társaságban, hallgat,nem szól vagy mond szinte semmit. De igazából kerüli a társaságot. Jellemzően nincs vagy sosem volt barátnője, se...
Jelenleg anonim ismerkedek egy férfival, csak az a kérdés forog bennem mivel anonim nem veszélyes tehát értem arra hogy később kiderül valami róla vagy ha úgy alakúl és találkozunk akkor hogy nem derül más ott majd ki róla? Vagy hogy utána megfenyeget vagy valami. Most...
Milyen témákat lehet beszélni csak úgy felszínesen is akár? Amiből később akár barátság,haverság alakulna ki?
Neten abszolút nem megy, élőben meg tök parázok. Pedig sztem tök jófej meg vicces vagyok tehát nem egy unalmas valami. De egyszerűen nem megy az ismerkedősdi. Már próbáltam az összes ilyen szenny oldalt / appot de semmi. Pedig már rám férne egy barátnő és nem csak azért!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!