Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csinálok szarul?

Mit csinálok szarul?

Figyelt kérdés

Kisvárosban lakom, 27 éves vagyok. Olyan munkahelyen dolgozok, ahol tőlem mindenki legalább 20 évvel idősebb, nincsennek korombeliek. Elbeszélgetek a munkatársakkal, de nem az igazi.

Helyi szinten viszont teljesen agyrém még akár huszonévesekkel is beszélgetni, közösségi oldalon bejelöltem pár embert, akivel találkoztam már legalább 1x és/vagy van közös ismerősünk, de magasról szarik mindenki a fejemre.

Párkapcsolatról már nem is beszélek, soha az életemeben nem jött össze még egy futókaland sem, pedig biszexuális vagyok. Próbáltam legalább 10 társkeresőt, kitöltött adatlappal, normális képekkel, de semmi.

Mit csinálok szarul, ha egyébként az élet más területén (karrier, pénzügyek) nem állok szarul? Az életem eddigi részét főleg a karrierépítésbe fektettem.

máj. 16. 10:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán senkivel nem maradt fenn barátságod semmilyen iskoládból vagy korábbi munkahelyedről? Azért ez fura. De ha ismerkedni szeretnél, akkor járj emberek közé, keress valami "társasan" űzhető hobbit. Például beiratkozhatsz valami képzésre, elkezdhetsz egy csapatsportot, járhatsz önkénteskedni valahova stb.
máj. 16. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Középsuliból meg általánosból nem, eléggé rossz osztályközösségünk volt, inkább csak elviseltük egymást. Egyetemről maradt 1-2 korábbi csoporttársam, akivel néha chatelek, de ennyi. Korábbi munkahelyem meg nincsen, egyetem után azonnal elkezdtem dolgozni.
máj. 16. 11:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szabadidődben mit csinálsz?
máj. 16. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló helyzetben vagyok, bár nekem kicsit több sikerem volt társkeresőről (egyetemi város). Azóta hogy visszaköltöztem vidékre, nem sok semmi. Próbálok kapcsolatokat építeni, közösségekbe járni, de valahogy nem találom a helyem emberi kapcsolatok terén.
máj. 16. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Létezik, hogy egy Art Deco szemhéjtus folyik szét és nem jó a minősége? Vagy én csinálok vmit szarul ?!? Lehet gyártási hibás is?

Csupa jót írtak róla neten. Ennek ellenére konkrétan szétfolyik a szemhéjamon, és félóránként csekkolni kell...

Nagyon szarul csinálok valamit ha szálkásitás alatt hulla fáradt vagyok?

Ha túl kevés a kcal vagy nem viszek be elegendő mennyiségű fehérjét/vitaminokat az okozhat extrém fáradtságot tompaságot? Már át aludtam a fél napot úgy hogy este is aludtam 9 órát és még mindig álmos vagyok és nehezen működik az agyam is. Volt a héten 2 push és 2 pull nap bukásig

Van egy ikertestvérem és bármit csinálok mindig felismerik. Ez nem is gond, sőt meg is értem, de szarul érzem magam, mit tegyek?

Folyamatosan az megy hogy: Az az iker sokkal...az az iker sokkal rosszabb.... És szar hogy ugyan úgy nézünk ki mert így nem lehetek 100% egyedi... Tudom hogy furcsa, de ez van... Miért pont belőlem kellet még egy? Mit tudtok ajánlani mit tegyek hogy ne érezzem szarul magam?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!