Akinek egyáltalán nincsenek barátai, neked mi az oka hogy nincsenek?
Zavar hogy nincs, van amivel le tudod kötni magad?
Hány éves vagy?
Zárkózott vagyok nekem azért nem sikerült találnom, elvagyok bár néha hiányzik a társaság, 29 vagyok.

válasza:

válasza:Iskola után mindegyik külföldre ment, ott lett az egyiknek felesége, egy másik a francia állampolgárságot kapta meg, ő sem jön már haza, így maradtam egyedül.
Később meg már nem is foglalkoztam azzal hogy legyenek-e barátaim, ismerős van, elég az.

válasza:Igen, az elég elviselhetetlen tulajdonság, ha valakiből folyton csak a negativitás árad, mindig mindenben csak a rosszat látja.
Ki a fene akarja állandóan ezt hallgatni? Senki.
A barátok azért vannak, hogy velük jól érezzük magunkat, kikapcsolódjunk.
Persze, a gondjainkat is velük osztjuk meg, de nem állandóan ezzel traktáljuk őket, mert így még a legkevesebb, legjókedélyűbb egyént is sikerül elüldözni.

válasza:

válasza:

válasza:Mind a három régi barátom panaszkodó, keserű családossá vált,én pedig nem más negatív energiáira vagyok kíváncsi.
Nem adtam "kölcsön " a lakást, amikor a szeretőjével akart dugni és nem volt pénze panzióra.
Nem falaztam egyiknek sem,amikor "érdekes" dolgaik miatt kellett volna.
Eredménye az, hogy öt éve már nincs barátom. Ma már barátkozni szinte lehetetlen, mert az érdekek mindent felülírnak.
F

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én ilyen vagyok. Sokan lehetünk?
Én pl ilyen vagyok, nem tartom magam bolondnak mert a kapcsolatok kivételével tudok másban boldogulni. De azért zavar ez az egész. Meg vicces hogy nem egy faluban lakom ahol nincs senki hanem a fővárosban és még is így állok.
Én ilyen vagyok, mindig is szerettem volna egy két barátot, de sosem lettek. Nem tudom akik körül sok barát van ők mennyire igaziak, de néha én is vágynék társaságra.
Én ilyen vagyok, családtagjaimon kívül nincs senki akivel találkozni tudnék így a szabadidőm nagyrészét egyedül töltöm. Szerintem ritka lehet aki ilyen helyzetben van fiatalon. Én sosem tudtam barátokat, haverokat taláni akikkel lehetett volna közös programom. Nem...
Messze elkerüli mindenki. Velem pont ez van. Torz külső lehet ennek az oka, vagy lennie kell valami másnak is ami ezt kiváltja másokból?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!