Mikor maradtál végleg egyedül az életben?

válasza:Nem mondhatja ki az ember, hogy végleg egyedül maradt, hisz sose tudni mit hoz a holnap.
Azzal a korhatárral is vitatkoznék. Van női 65 éves ismerősöm aki aktívan társat keres. És nagyon nem a korának megfelelő a külseje, az egészsége, tehát az egész személye.

válasza:Butaság a korra fogni a magányt... Sokan még idősebb korban kezdenek el társas életet élni, mikor már unokák is vannak!
Az utcánkban lakott egy néni, aki idén 90 éves. 56 - ban ment ki Belgiumba, azóta is minden évben május végén - vagy június elején hazajön október elejéig.
34 éves vagyok. A kétezres években nagyon komoly társasági élet volt nála, hiszen az összes néni odajárt hozzá beszélgetni, pletykálni!
Azóta eltelt sok idő, már csak ő maradt abból a társaságból.
Ráadásul ő is nagyon idős - amúgy jól tartja magát - és már csak a szomszéd néni meg az én szomszédaim járnak át hozzá, akik mind 70 körül vannak, de jóval ritkábban, mint annak idején az idősek.
Szóval ez a néni még a nyugdíjas éveiben kezdett el igazán élni!
Mondta, hogy sokat utaztak, míg élt a férje.

válasza:#1 Popcorn! Igen, akad rá példa, de lássuk be, nem ez az "általános" jelenség👍
Itt a kérdés arra irányul, akinek tudatosan nem lett gyereke, szülei már meghaltak, barátok is csak 1-2 és TÉNYLEG magányos, hiszen senkike sincs🤷♀️ Sajnos a mai világban egyre gyakoribb jelenség ez, de a fordítottja is a társas magány, amiből egy idő után /60+/ azért nem lép ki az ember, mert akkor más senkinek nem kell...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Suliba sem meg sehol sem voltak barátaim, keveset beszélek, nem kíváncsiak rám. Munkahelyen vannak akivel jóban vagyunk de a magán életben nincs senkim, párom sincs és nem is volt eddig. 29 éves férfi vagyok. Betegség lehet ha ennyire nem kedvelnek sosem volt egy...
Ne mondja senki azt hogy persze, van csak az nem kell a nonek, mert én ismerkedtem már ilyennel -olyannal, mindenfélével de hosszútávon (feleség) nem kellettem volna senkinek. Úgy érzem én soha nem fogok tudni férjhez menni. 22/N
Sokszor látom főleg nőktől hogy megy a rinyálás,hogy nincs sima barátjuk,miközben ott van szinte mindegyiknek a párkapcsolata.Sokaknak még az sincsen.Tényleg ennyire telhetetlen sok nő?
Pár éve tartó körömgomba miatt szinte sehova nincs kedvem menni, pl strandra, fürdőkbe. Emiatt nem is randizok, ki tudja mennyire lenne elfogadó az ellenoldal. Voltam több orvosnál is, de eddig visszajött / nem múlt teljesen el. Szeretnék majd még elmenni dokihoz....
Minden emberi kapcsolatomat megszakítottam. Az nem fontos miért. Így is kevés emberrel beszéltem. De most ezt a kevést is végleg megszakítottam örökre. Ha csak muszájból fogok emberekhez szólni/beszélni az hosszú távon okozhat gondot? 35/F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!