Ha egy nap arra ébrednél, hogy egyedül maradtál (nincs többé család se nagy barátságok), hova költöznél, hol kezdenéd újra az életed, hol érdemes?

válasza:Nagyon szépen köszönöm az együttérzést ! Nyolc év alatt mindent meg lehet szokni,többek között a teljes magányt is :)
# 3

válasza:További kérdések:
Nincs rokonom, nincs barátom Nő vagyok de kèptelen vagyok barátsàgokat kialakìtani, nem keresnek az emberek. Nincs akitől segìtséget kérjek stb
Társkeresőn soha nem az a kérdésük hogy milyen a pasi "belül" érzelmileg, hanem csak az anyagiak, az egzisztencia, a külső, a hobbik stb stb. Ilyen diplomám van , 8 országba voltam, edzek, luxus , étterem, ruhák stb. Soha nem olvasok egy olyat se hogy szeretnék...
Mit lehet egy ilyen helyzetben tenni? Nem hiszek már sem a barátokban, sem a nőkben, sem a kollégákban. Gyakorlatilag az utcára kerülés félelme miatt küzdök még a munkahelyen, járok be dolgozni, de a teljesítményem, fókuszom is annyira leromlott, hogy már nem tudom...
Azt is mondhatnánk hogy ez lesz a jövő,hogy valaki szexuális kapcsolatot akar léresíteni egy jó testű nővel annak elő kell kapnia egy két húszezrest és sietnie is kell az aktussal mert gyorsan elrepül az a fél egy óra?
A bankoknak?Politikusoknak? Prostituáltaknak?A fizetős társkereső oldalaknak?A multicégeknek?Kik járnak jól a magányos embereken?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!