Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha egy nap arra ébrednél,...

Ha egy nap arra ébrednél, hogy egyedül maradtál (nincs többé család se nagy barátságok), hova költöznél, hol kezdenéd újra az életed, hol érdemes?

Figyelt kérdés

júl. 3. 16:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%

Nagyon szépen köszönöm az együttérzést ! Nyolc év alatt mindent meg lehet szokni,többek között a teljes magányt is :)

# 3

júl. 4. 05:18
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ugyanitt, mert elég nagy gyakorlatot szereztem már az évek alatt ebben... :D
júl. 5. 01:57
1 2

További kérdések:

Hogyan èpìtenétek fel az életet ha senkitek nem lenne?

Nincs rokonom, nincs barátom Nő vagyok de kèptelen vagyok barátsàgokat kialakìtani, nem keresnek az emberek. Nincs akitől segìtséget kérjek stb

Vajon a nők miért nem szeretethiányosak , miért nem magányosak ?

Társkeresőn soha nem az a kérdésük hogy milyen a pasi "belül" érzelmileg, hanem csak az anyagiak, az egzisztencia, a külső, a hobbik stb stb. Ilyen diplomám van , 8 országba voltam, edzek, luxus , étterem, ruhák stb. Soha nem olvasok egy olyat se hogy szeretnék...

Az életem különféle negatív eseményei odáig vezettek, hogy teljesen kiégtem és nincs semmi motivációm. Semmire. Hogyan tovább?

Mit lehet egy ilyen helyzetben tenni? Nem hiszek már sem a barátokban, sem a nőkben, sem a kollégákban. Gyakorlatilag az utcára kerülés félelme miatt küzdök még a munkahelyen, járok be dolgozni, de a teljesítményem, fókuszom is annyira leromlott, hogy már nem tudom...

Természetes a prostituáltakhoz jàràs?Elfogadott?

Azt is mondhatnánk hogy ez lesz a jövő,hogy valaki szexuális kapcsolatot akar léresíteni egy jó testű nővel annak elő kell kapnia egy két húszezrest és sietnie is kell az aktussal mert gyorsan elrepül az a fél egy óra?

Kik élnek jól a magányos emberekből?Kiknek jó ha sok a magányos ember?

A bankoknak?Politikusoknak? Prostituáltaknak?A fizetős társkereső oldalaknak?A multicégeknek?Kik járnak jól a magányos embereken?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!