Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos, magadnak való ember...

Magányos, magadnak való ember vagy?

Figyelt kérdés

júl. 7. 14:30
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
38 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Jaja
júl. 7. 14:42
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Magamnak való általában igen, de magányos nem :D
júl. 7. 14:59
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

Magamnak való igen.

Magányos nem.

júl. 7. 15:01
 4/17 anonim ***** válasza:
86%

Az utóbbi években azzá idomultam sajnos, ezáltal jelenleg igen. Ez nem feltétlen jó. Igyekszem is tenni ellene, de kevés a lehetőség sajnos: nehéz megtalálni a megfelelő embereket, "nem megfelelőekből" meg hatalmas túlkínálat van újabban, de kivétel nélkül ráb*szok amikor lehetőséget adok annak, hogy olyasvalakivel ismerjük meg egymást közelebbről, akit nem gondolnék ahhoz megfelelőnek. Szeretek esélyt adni az esetleges lehetőségeknek amivel minden érintett jól jár, de rend szerint az lesz a vége, hogy magamnak hatalmas kárt okozok a másik fél előnyére, és végül még át is b*szik (:

Nem szeretnék besavanyodni, és belefásulni a szürke mindennapokba, ezért nyitott vagyok az új kapcsolatokra -és lehetőségekre, de a sokadszori pofáraesés után már sokkal nehezebben bocsátkozok ilyen dolgokba, sokkal távolságtartóbb lettem, a kezdeményezéstől pedig már kifejezetten elzárkózom.

júl. 7. 15:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
júl. 7. 15:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de jó így.
júl. 7. 15:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Magamnak való ember vagyok, de nem szenvedek miatta. Feltalálom magam.
júl. 7. 15:51
 8/17 anonim ***** válasza:
77%

A magányos és a magának való az két teljesen más kategória.

A magányos szeretne kapcsolatokat, csak valami miatt nem sikerül kapcsolódni másokhoz.

A magának való ezzel szemben nagyszerűen érzi magát a saját maga társaságában.

júl. 7. 15:58
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Régen volt, hogy rosszul éreztem magamat magányosan, mostmár nincs ilyen. Nem akarok bármi áron kapcsolódni emberekhez. Jó, ha van 1-2 barát, de az egyedül töltött időt is kihasználom, magamra szánom.
júl. 7. 15:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
A többi számomra olyanok, mint a só. Megvagyok nélküle/nélkülük, nem létszükséglet. Optimális mértékben kellemes ízű lesz tőle az étel, viszont ha a többi ember sok számomra, az olyan, mintha szarrásóznád az ételt. A végeredmény: ehetetlen lesz.
júl. 7. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért baj ha egy magányos ember depressziós és nem csinál semmit ?

Ha nem élvezi egyedül akkor nem is baj ha nem csinálja. Amúgy hogy lehet valamit egyedül élvezni ? Társ nélkül bármit csinálsz ugyanúgy egyedül vagy. A kérdés nem vonatkozik azokra akik alapból egyedül AKARNAK lenni és nincs se társuk se barátjuk. Illetve azokra se...

Jogos az az ijesztegetés, hogy ha nem akarsz párkapcsolatot akkor magányos maradsz? Mi lehet az oka hogy sok ember ezzel ijesztegeti a másikat?

Abszolút kaptam már a fejemhez és azzal fényegettek, hogy azért is akarjál kapcsolatot mert mi lesz ha meghalnak a szüleim, a barátaim családot alapítanak és akkor egyedül fogsz maradni, nem tudom és abszolút úgy érzem hogy nem igazán jogos ez a félelem, miért ne...

Kevés ilyen magányos farkas típusú ember van?

Egyedül lakom, fiatal korom ellenére nincsenek haverjaim, párkapcsolatom. Van hogy egy két napig nincs kivel beszélnem. Munkahelyen beszélek, meg ha kell valakit intéznem, vásárolni. Egyébként nincs senki akivel beszéljek. 27 éves férfi vagyok. Ritka aki ilyen...

Miért van ennyi magányos ember ebben a világban?

Miért vált ekkora problémává 2025ben?

Hogyan lehet túlélni,ha magányos az ember?

Ha nincs senki sem aki szeretné nincsenek barátai nincsen családja nincsen olyan akiben bízhatna mert mindenki csak átveri.

A magány tényleg annyira veszélyes, mint írják? Hogy kb. 20 évvel előbb hal meg miatta az ember? Akkor aki egész életben magányos, az békéljen meg...

A cikkben az van, hogy olyan mintha 15 szál cigit szívna el egy nap az ember... orvos mondja.Tehát akkor hiába nem iszom, nem dohányzom, nem drogozok, olyan mintha mindennap meg tenném ezeket, csak mert nincs senkim?Most vagyok 31 éves. Jelenleg már nagyon régóta...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!