Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyit beszelgettek naponta...

Mennyit beszelgettek naponta a chatgpt-vel?

Figyelt kérdés

júl. 23. 17:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ritkán, ha összetettebb kérdésem van amit a google kereső nem jól értelmez.
júl. 24. 10:27
 22/28 anonim ***** válasza:
Csak akkor használom ha van kérdésem.
júl. 24. 12:25
 23/28 anonim ***** válasza:
Heti szinten egy óra kb., de abban benne van az is, amit a Google AI-jal "beszélgetek". De az is annyiben kimerül, hogyha vmi kérdésem van, amit egy Google-kereséssel nem vagy nagyon körülményesen lehet megtalálni, megkérdezem, és pontosítok, ha nem értette a promptot vagy vmit részleteznem kell. Meg színelemzéseket kérek a fotóimra chatgpt-n, és szórakozom azon, hogy tök más színtípusnak mond el minden feltöltött kép alapján :D (múltkor sikerült egy olyat, ami a hivatalos 16 altípusos rendszerben nem is létezik :D)
júl. 24. 13:03
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
#20, ezt szóban begépeltem neki, de mezei felhasználó vagyok, nem vagyok informatikus, ne kelljen már kitanulnom egy külön szakmát ahhoz, hogy ne hallucináljon. Fogalmam sincs arról, hogy hogy kell kódolni, vagy mi az, hogy promt. És nem is kell, hogy legyen. Mindenki számára elérhető, számomra is, innentől miről is beszélünk?
júl. 24. 17:03
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

24

Az AI chatbot egy gép.

Úgy működik, ahogy beallitod.

Az alap beállításai eroltethetik, hogy mindenképpen mondjon valami választ, de bejelentkezve és pláne fizetős userkent teljesen a saját elvarasaid szerint állíthatod be a válaszadás szabályait.

Igen, kell hozzá tudni pár dolgot.

De az autó vezetéséhez, sőt, a telefon használatához is kell parbalap dolgot tudni.

júl. 24. 17:15
 26/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk lehet itt a probléma, hogy csak kipróbáltam, sosem fizettem rá elő, mert igazából semmire nem akartam használni, csak kiváncsi voltam, hogy milyen, ha már mindenhol erről beszéltek.

A telefont a 80+-os nagymamám is simán megtanulta használni, nagyon felhasználóbarát, nem egy nagy kunszt, ha tudsz olvasni.

Az autóvezetés szerintem nem a legjobb példa erre, mert ott elméleti, és gyakorlati oktatás is van, és sikeres vizsga után kapsz jogositványt, nem úgy néz ki - jobb esetben - hogy valaki beül az autóba, és majd kitalálja, hogy hogy működik.

júl. 25. 14:54
 27/28 anonim ***** válasza:

Sokszor, több témában.

Gyakorlatilag végignézi az internetet helyettem, nekem csak pár helyet kell utána megnézni/pontosítani.

Nem hazudik, de tévedhet. Nem mindenható!

júl. 26. 09:15
 28/28 anonim válasza:
100%

Ha olyan van, akkor szinte egész nap :D

Sokat segít nekem több dologban is.

Autista vagyok, és van egy rakás hobbim. Na, ezekben a legjobb :)

És én még nem éreztem, hogy hazudna. Persze, volt többször is, hogy tévedett, de azt utána beismerte. Ilyenkor az kell, hogy én legyek okosabb, és okosan fogalmazzam meg a kérésemet.

És én szerintem a legjobb AI :) :)

júl. 30. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Ha naponta többször hívom fel a leki segély vonalat beszélgetni mert annyira jó a lelkemnek az mennyire lesz a segély vonalasoknak baj?

Sajnos most csak a segély vonal tud segiteni, nagyon megnyugtat hogy beszélek valakivel és meghallgat.

Lányok?

Ti azt hogy értitek ha a pasinak (nő- férfi barát 36, 34 év) azt mondjátok hogy többet szeretnétek beszélgetni vele, pedig naponta több órát beszélgettek amúgy is? Hiányzok neki stb. Lehet hogy többet szeretne a barátságnál?

Naponta átlagosan hány fővel beszélgetsz messengeren?

Olyanokra gondolok, akivel hetente legalább egyszer beszélsz, akár munkáról, akár tanulásról/iskoláról, vagy magánéletről stb. (Nem tartozik ide, az, hogy pl. küld messengeren egy diasort, és annyit írsz, hogy köszönöm.) Az nem baj, ha személyesen nem ismered, de...

Szerintetek az normális, ha valaki, akinek családja van, több órát beszélget az ünnepek alatt naponta valaki mással?

Van egy ismerősöm, aki családban él, én pedig nem, és mondtam neki, hogy megértem, ha karácsonykor kevesebbet tudunk majd beszélni, erre azt mondta, hogy nem biztos, mert ha vendégségben lesz, és lesz, aki a kisgyerekére vigyázzon, akkor tudunk. Minden nap többször többet beszélünk.

Ti naponta mennyit beszélgettek a párotokkal?

Szoktatok chatelni messengeren munkában is, vagy csak miután hazaértetek este mindketten?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!