Ti mit csináltok egyedül a nyáron?
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 12:38
11/21 anonim válasza:
Párommal vagyok együtt a Second Life-on. ^_^
12/21 anonim válasza:
Mivel játékfüggő vagyok magadtól is ki tudod találni. Hogy ezalatt még mi lesz nem tudom, mert nem szoktam előre tervezni, mivel mindig közbejön valami.
13/21 anonim válasza:
Melózok, kockulok, maszturbálok, unatkozok, ilyenek xD
14/21 anonim válasza:
Szabadidőmben vonatkerekeket pumpálok és autósmoziban székeket festek, de néha szoktam fűteni a Napnál is.
17/21 anonim válasza:
Diákmelózok egy jó helyen, rajzolok, olvasok, néha kockulok. Ja és szomorkodok mert magányos vagyok.
Idén szeretnék elkezdeni oroszul tanulni, photoshoppot használni, kirándulni a környező erdőkbe.
18/21 anonim válasza:
Azon gondolkozom, hogy mit csináljak.
19/21 xxxcsillag válasza:
Bocs, de hol élsz és hány éves vagy.Mert így könnyebb tanácsot adni.
20/21 anonim válasza:
Túrázok,dolgozok,utazok,és gondolkodom,hogy miért nem rúgom ki a barátomat,aki sosem ér rá....és aki miatt gyakorlatilag egyedül érzem magam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!