Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van egyre kevesebb...

Miért van egyre kevesebb azokból a szakácsokból, akik rendben tartják a pályájukat?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy, ha idejük engedi is inkább kummantanak és átrakják másra a melót. Trehány disznók mára elég sokan... Elszomorít. Én mindig azt vallottam, hogy utánam ne takarítson senki..
2020. szept. 3. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Itthon ez már lassan népbetegség, szakmától függetlenül. Felülről már mindenkire átragadt ez a szint.
2020. szept. 3. 22:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

"akik rendben tartják a pályájukat"


Mi most a karrierjükre gondolsz, vagy a munkakörnyzetükre?

2020. szept. 3. 23:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
Szakácsként dolgozok, sosem csinálunk ilyet
2020. szept. 3. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden területen ez van: a képzés, és a mai kor emberének gyenge idegrendszerének az oka mindennek. A mai emberek futószalag szerűen végeznek tevékenységet, kevesen szívvel-lélekkel.
2020. szept. 4. 07:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!