Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek egy idősebb...

Szerintetek egy idősebb főzőasszony hatékonyabb mint egy szakképzett szakács?

Figyelt kérdés

#szakács #főzőasszony
2020. dec. 11. 17:11
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Nem
2020. dec. 11. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

A szakképzett szakács mindent betanult,sokat tapasztalt,de lenyomhatja a főzőasszony,ha az évek során ő is sokfélét főzött,tapasztalt...

Ez olyan,mint a szkander a munkás és a testépítő között.

2020. dec. 11. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz "hatékonyabb" alatt? Egy idős háziasszony nulla tapasztalattal valószínűleg nem lenne jó főszakács/szakács egy nagyobb vagy forgalmasabb étteremben.

Hogy ki főzi a finomabbat az egyénfüggő.

2020. dec. 11. 17:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
28%
Egy háziasszony nem tud kreativ lenni mint egy szakács.
2020. dec. 11. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A kreativitás nem ettől függ.
2020. dec. 11. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, mi ízlik a vendégnek. :-)
2020. dec. 11. 18:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem tud
2020. dec. 11. 19:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 Andromeda2019 válasza:
Kezdő szakács biztosan nem!Sokat kell tanulni, gyakorolni egy olyan séf mellett, aki szívesen meg is mutat mindent.Nyilván egy jól főző háziasszonyt nem célszerű összehasonlítani egy sokat gyakorolt Fine dining ételeket készítő szakáccsal, mert a kettő jelentősen eltér. Ha annyi éve főz egy szakács, mint mondjuk egy ugyanannyi évet főző háziasszony, akkor sem lehet összehasonlítani, mert nem ugyanaz. Viszont, ha egy olyan kajáldában szakács valaki, ahol főzőasszony is van, akkor a főzőasszony bizony kenterbe verheti a szakácsot egyszerű magyar ételek főzésében! Én pl egy olyan szakács vagyok, aki még nem volt sehol szakács, de meg van a végzettsége. Viszont több, mint 30 éve főzök, sütök, és nem ragadtam le, hanem haladok a korral, és nemzetközi kajákat is készítek, valamint a molekuláris gasztronómia is érdekel, és gyakorlom. Ennyi!
2023. márc. 30. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!