Az mennyire ciki,hogy a főnököm véletlen megláttam alsónadrágban?
Figyelt kérdés
Véletlen rányitottam az öltözőben.....febr. 21. 21:30
3/11 anonim 

válasza:

Semennyire...ha alsónadrág sem lett volna rajta, az már kínosabb lett volna.
4/11 anonim 

válasza:

Mi rendszeresen öltöztünk át az irodában a többiek előtt, miközben dolgoztunk (call center). A főnök kezdte el, mert minél hamarabb oda akart érni a kosárpályára (kollégákkal béreltük). :D
5/11 anonim 

válasza:

Ha csak annyi történt ami írtál akkor miért van a hashtagek között, hogy szex, csók, flört?
Gondolom más is történt de akkor írd le és elmondjuk, hogy szeretünk ciki.
Egyébként, ahogy előttem is írták nem gáz, hogy csak alsónadrágban láttad.
7/11 anonim 

válasza:

Ha meleg pasi vagy, akkor semmi gáz, előfordul, hogy benyit az öltözőbe az ember és meglátja a másikat. Ha nőként mászkálsz a férfi öltözőbe az már felvet kérdéseket
8/11 anonim 

válasza:

Hát igen, az érdekesebb kérdés hogy te nőként mit kerestél férfi öltözőben. Nálunk max a taki néni kolbászol a férfi öltözőben, de ha van valaki még ő is kimegy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!