Ha az egyik főnök azt mondta, hogy semmilyen téren nem kérne segítséget a HR-es igazgatótól, mert ordít, mikor az emberek hozzá fordulnak, de önkéntesen és csapatosan barátságos. Akkor mikor érdemes tanácsot kérni tőle?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az eltöltött éveim után járna jópár hónap végkielégítés, de mivel megromlott a viszony a felmondás mellett döntöttem. Nem szeretném kikényszeríteni, hogy kirugjanak mert ahhoz már nincs idegrendszerem. Kérdésem viszont , hogy vajon ha ügyvéddel adom be a felmondásom...
Volt pár munkahelyem, mindenhol kötelező a munkavédelmi előadáson való részvétel. Tanárként dolgozom, szeretnék mellékállásban ilyesmivel foglalkozni. Csak cégnél, vagy egyéni vállalkozóként is lehet ezt csinálni? Megérné ez nekem vállalkozóként, ha igazából...
Január vége óta vagyok a cégnél, kis magyar Kft, de nagyon családias, és meglepő volt számomra, hogy a tulajdonos is lenn pörög a csarnokban, még hétvégén is bejár. Egyáltalán nem az az öltönyös alak, hanem pakolászik, targoncázik stb, viszont nem cseszeget senki ha...
Azt nem szeretném megosztani, hogy mivel foglalkozok, nagyjából 30-an vagyunk a munkahelyemen. Előző nap már mindig lehet tudni a másnapi munkát, és annak mennyiségét. Ebben a munkahelyben az a legjobb, hogy amint végeztél a rád szabott munkával lehet hazamenni, ha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!