Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha az egyik főnök azt mondta,...

Ha az egyik főnök azt mondta, hogy semmilyen téren nem kérne segítséget a HR-es igazgatótól, mert ordít, mikor az emberek hozzá fordulnak, de önkéntesen és csapatosan barátságos. Akkor mikor érdemes tanácsot kérni tőle?

Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mit jelent, hogy "önkéntesen és csapatosan barátságos"?
2022. máj. 31. 18:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad, alapítványi iskola.
2022. máj. 31. 18:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Életemben nem láttam szemetet szedni, ha valami piszkos, akkor messziről elkerülni, bottal nem ér hozzá. Mikor az emberek a tisztaság hiányára panaszkodtak, azt várta, hogy a dolgozó intézkedjen, takarítson. Ordított. Nem olyan rég, meg mosolygott, mikor szelektíven tett a környezetért az utcán.
2022. máj. 31. 18:19
 4/4 A kérdező kommentje:
A tollak meg, fertőtlenítve vannak az asztalán, de ő nem szereti azt, ha sok ember egészsége függött tőle, mindenkinek takarító ruhát kellett volna viselni, majd saját magának megoldani a sok embert érintő problémát a munkahelyen belül.
2022. máj. 31. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Érdemes ügyvédhez fordulni ha fel akarok mondani a munkahelyemen?

Az eltöltött éveim után járna jópár hónap végkielégítés, de mivel megromlott a viszony a felmondás mellett döntöttem. Nem szeretném kikényszeríteni, hogy kirugjanak mert ahhoz már nincs idegrendszerem. Kérdésem viszont , hogy vajon ha ügyvéddel adom be a felmondásom...

Munkavédelmi előadó képzés. Érdemes belekezdeni?

Volt pár munkahelyem, mindenhol kötelező a munkavédelmi előadáson való részvétel. Tanárként dolgozom, szeretnék mellékállásban ilyesmivel foglalkozni. Csak cégnél, vagy egyéni vállalkozóként is lehet ezt csinálni? Megérné ez nekem vállalkozóként, ha igazából...

Főnök viselkedése teljesen megváltozott, lehet érdemes volna másik munkahelyet keresnem?

Január vége óta vagyok a cégnél, kis magyar Kft, de nagyon családias, és meglepő volt számomra, hogy a tulajdonos is lenn pörög a csarnokban, még hétvégén is bejár. Egyáltalán nem az az öltönyös alak, hanem pakolászik, targoncázik stb, viszont nem cseszeget senki ha...

Ha kb. reménytelen a változást elérni akkor is érdemes felhozni a főnöknek?

Azt nem szeretném megosztani, hogy mivel foglalkozok, nagyjából 30-an vagyunk a munkahelyemen. Előző nap már mindig lehet tudni a másnapi munkát, és annak mennyiségét. Ebben a munkahelyben az a legjobb, hogy amint végeztél a rád szabott munkával lehet hazamenni, ha...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!