Mi a véleményed erről a videóról? A leszarom mentalitással milyen szakmában lehet boldog lenni?
El nem tudom képzelni, hogy ezzel a felfogással bármilyen magyar munkahelyen megmaradna egy napig is az ember.
De már ott a logikai bukfenc, hogy nekem nem is a munkával hanem a kollektívaval van a baj, ami mindenhol ugyanolyan (extrovertált magánéletet megalázó sz**keverés).

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már többször megfordult ez a dilemma a fejemben több kérdés után, de a mostani „ártalmatlannak” tűnő kérdésnél is kilyukadtak a provokáláson, amin látszik, hogy vagy nincsenek önmaguk tisztában a kérdésemben feltett fogalmakkal (vagy rossz értékeket rendelnek hozzá),...
Manapság a magyarság és egyébként európa is egyre fogy, nem úgy a világ többi része, ami egyre szaporább. Ahol liberális világ dívik, ott az emberek a materialista felfogást csúcsra járatják. Vagyis csak te számítasz, senki más. Az életben csak az anyagi javak és azok...
Sok helyen olvastam, hogy egyesek nagyon durvának találják, volt,aki pszichológushoz is járt miután megnézte. Én nem láttam a filmet, nem is tervezem megnézni, mert nagy félelmeim a szellemek/démonok, csak érdekel, hogy rátok milyen hatást tett mentálisan,lelkileg ez a film.
Őszintén szólva az EU tagság előtt is éltünk, sőt majdnem azt is megkockáztatom, hogy a 90-es évek végén jóval jobban éltünk mint most. A gazdasági növekedést tekintve ( azt hiszem, hogy az 1993-94- es tél kivételével, mert az elég szegényes volt) előtte is és utána is...
Érzem magamon is sajnos, hogy sok dologhoz teljesen pesszimistán állok hozzá, de kezdem azt észrevenni, hogy nagyon sok ember Magyarországon egyszerűen annyira undok vagy nem is tudom kifejezni, hogy mi. Itt GYK.hu-n is mikor felteszek egy elég buta kérdést vagy olyan...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!