Vajon van olyan munkahely ahol elfogadják az embert? Ahol az inkább normális lelkületű emberek vannak?!
Figyelt kérdés
Tudd valaki olyan munkahelyet egyáltalán ahol eldogadják az emberek egymást, segítik a másikat, és nem kibeszélik az újakat is akár?! Ahol nem a sumákolás megy. Van ilyen?szept. 20. 14:23
4/25 A kérdező kommentje:
Király. Akkor ez még ad egy kis reményt, hogy vannak helyek ahol el és befogadóak az emberekre. Hogy az őszinte, alázatos, kedves, segítőkész embernek is létezik munkahely. Köszönöm szépen 1 és 3-as. Akkor talán nem adom fel még az egész életem, mondván, h nem illek bele ebbe a világba.
szept. 20. 14:57
5/25 anonim válasza:
Van, az én munkahelyem is ilyen.
Ne add fel a keresést.
6/25 anonim válasza:
Azért nem kis tétet tettél egy szaros munkahely mellé:D
De természetesen vannak ilyen helyek. Nyilván ott könnyebb ahol valamilyen szakértelem szükséges, mert ez automatikusan kiszűri a teljesen képzetlen robotembereket.
7/25 A kérdező kommentje:
Felsőfokú végzettségem van. Szerintem aki kötekedni szeretne az ne itt tegye. Nem vgyk vevő a parasztokra
szept. 20. 15:06
9/25 anonim válasza:
#7: nem is értem, miért nem fogadnak el...
10/25 A kérdező kommentje:
Hu 9-es , azert mert kiallok magamert, te mar egyből leszűrted kivagyok. Bravo. Fogalmad nincs kivagyok. De nem is fogod megtudni, de az biztos, h en teged nem akarnalak sose megismerni. Viszont te örülnel ha a halalos agyad mellett olyan ember lenne mint en. De halisten nem en leszek ott.... talan majd egy egy növer rad nezz hat óránként.
szept. 21. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!