Hogy csinálják egyes munkahelyeken, hogy bizonyos dolgozók jóval több szabadságot is kivesznek, mint lehetne?
Figyelt kérdés
Nincs gyereke, vagy már rég felnőtt, nincs betegsége, nincs különleges ok ami miatt a kb 25 napja helyett 30-35-t, akár többet is kivehetne.
Vagyunk néhányan aki nem tudják, hogyan csinalják az ilyen egyének, akik többen is vannak.
Nálatok nincs ilyen?
okt. 25. 07:14
21/24 anonim válasza:
Németsufnimulticégnél a HR bizonyos (nyalószopóspicli) kollégák szabadságait visszamenőleg munkanapnak könyvelte át. A szabadság nyilvántartó programban láttam a változásokat.
22/24 anonim válasza:
Emlékszem, amikor 19-től 21 éves koromig gyárban dolgoztam, az idősebb proli kollégák nálam is találgatták, hogy hogy a fenébe lehettem 25 napot szabadságon egy évben, amikor nekem csak 20 jár, és azt pont elviszi a nyári három, és a téli két hetes leállás. Biztos kiváltságaim vannak, meg ki van nyalva s*ggem, meg ilyenek. Holott egyszerűen csak fizetetlen szabadnapokat vettem ki.🙂 Ledolgozhattam volna őket túlórában, de nem fűlt hozzá a fogam, azon a helyen napi 8 óra is sok volt nekem.
23/24 anonim válasza:
Nálunk is van ilyen: "végtelenített jelenléti", azaz nem feltétlen írja be a szabit; a főnök csókosa.
24/24 anonim válasza:
Igen, olyan is van, hogy főnök csókosa...Meg lehet teljesen legális is. Nekem ebben az évben 32 nap szabim volt. Hogyan? 58 éves vagyok tehát 10 nap öregségi 2- öt meg kötelezően át kellett hozni tavalyról. Hát így jött össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!