Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyi karácsonyi bónuszt...

Mennyi karácsonyi bónuszt kaptatok, aki kapott?

Figyelt kérdés
Mi 30 ezer forintot kaptunk pluszba, jogos, hogy nagyon kevésnek érzem? Igen, tudom, hogy sok munkahely kiszúrja a szemét a dolgozóknak egy csomag szaloncukorral, vagy eleve semmit nem adnak, de nem tudom hova tenni ezt az összeget, ez ilyen örülj, hogy egyáltalán kaptál valamit összeg, nem? Nincs semmi olyan érzete, hogy ezzel a munkánkat akarták volna megköszönni, hanem tényleg inkább “na adjunk azért valamit a szolgáknak” feeling.😃
dec. 9. 20:39
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
83%
A legtöbb ismerősöm annyit kap amennyit te. Én egy havi alapbért kapok pluszba minden karácsony előtt ezért szerencsés vagyok. Nem karácsonyi pénznek mondják konkrétan hanem 13. havi fizetésnek, de nyílván karácsonyinak fogom fel.
dec. 9. 20:42
 2/28 anonim ***** válasza:
89%

Hehe.

Pontosan 0 Forintot.

Bónusz kaptunk egy kötelező on-line továbbképzést, vizsgakötelezettséggel, szabadidő terhére persze.

dec. 9. 20:44
 3/28 A kérdező kommentje:
Nekem is ez az első cég egyébként, ahol kaptunk plusz pénzt, bár mondjuk tavaly ilyenkor a sima fizetésem több volt máshol, mint itt a fizetésem + a bónusz együtt. :D De mindegy, szabad akaratomból jöttem ide dolgozni, nem is ez a baj, csak tényleg 30 ezer forint mi a mai világban? Nekem az üzenettel van a legnagyobb gondom.
dec. 9. 20:47
 4/28 anonim ***** válasza:
22%
Ki a kicsit nem becsüli.... ugye?
dec. 9. 20:49
 5/28 anonim ***** válasza:
85%

Semennyit, szeptemberben volt féléves bónusz 50e.

Ami bejön az irodába a céges partnerektől az lesz szétdobva, borok csoki stb

dec. 9. 20:50
 6/28 anonim ***** válasza:
78%
Az igazábol pulykapénz, arra hogy egy karácsonyi vacsorát megcsináljon egy háziasszony 4 főre talán elég lehet. Így fogják fel.
dec. 9. 20:50
 7/28 A kérdező kommentje:
4# Hát nézd, szétdolgozzuk az agyunkat ősz óta, olyan emberhiánnyal küzdünk, mindenki ott segít egymásnak, ahol tud, közben a saját feladatival is haladni próbál az ember, és elég jól megoldottuk, nem csúszunk határidőkkel, nincsenek nagy hibák, szerintem bőven megérdemeltünk volna legalább 50 ezret, nem is akarok hatalmas összegeket mondani, de az már egy kézzelfoghatóbb összeg.
dec. 9. 20:53
 8/28 anonim ***** válasza:
73%
Mi 15. havi fizut kaptunk mikuláskor karácsonyi bónuszként.
dec. 9. 21:15
 9/28 anonim ***** válasza:
89%
Mi azt kaptuk, hogy bejelentették, hogy januártól az eddigi 40%-os készenléti díj helyett csak 20%-ot fognak fizetni.
dec. 9. 21:39
 10/28 A kérdező kommentje:
9# Előző munkahelyemen ezért mondtam fel, januárban fizetéscsökkentés volt a bejelentés. Azonnalival el is jöttem.😃
dec. 9. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!