Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A semmittevés torzítja az...

A semmittevés torzítja az emberek egyéniségét?

Figyelt kérdés

Könnyed munkahelyre tettem szert. Itt nem kell sokat dolgozni. Megy a csacsogás egész műszak alatt. Pletyka, gyűlölködés minden mennyiségben. "Móni" és "Feri" szidják "Lacit" elmondják mindennek. Hallgatni is rossz. Aztán "Móni" találkozik "Lacival" széles mosoly, nyájas, nagyon barátságos stílus. Aztán a hozzánk betérő mondjuk úgy "ügyfelek" fikázása megy ezerrel. És még sorolhatnám. Túlkapások

önkényeskedés, dominancia harc. Hiszen alig van dolgunk!!! Én voltam olyan helyen is ahol sokat dolgoztunk, de nem volt ez! Ennyi gyűlölködéssel, kétszínüséggel én még nem találkoztam. Ezt teszi az emberekkel a semmittevés?

dec. 10. 00:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Nem, simán jelen van ez olyan munkahelyen is, ahol sok a meló.
dec. 10. 00:18
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
Na ilyenkor nem bánom, hogy nincs munkám. Kígyófészek...
dec. 10. 00:25
 3/15 anonim válasza:
95%
Válts munkahelyet, de az elso valaszolo jol mondja ez ott is előfordul, ahol sok a melo.
dec. 10. 00:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A folyamatos stresszelés is torzítja. Minden egysíkú tevékenység rossz a mentális állapotra.
dec. 10. 01:45
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez az embereken múlik. Ha ilyen a társaság akkor ez van.
dec. 10. 01:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémet pont a munka torzítja.
dec. 10. 02:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Van ahol sok a semmittevés de nincsenek ilyenek, van ahol csomó meló közben is megy amit leírtál. Nincs összefüggés.
dec. 10. 06:24
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs összefüggés.
dec. 10. 07:01
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Unatkoznak és ráérnek.
dec. 10. 08:18
 10/15 A kérdező kommentje:
Ha felmpondok
dec. 10. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!