A semmittevés torzítja az emberek egyéniségét?
Figyelt kérdés
Könnyed munkahelyre tettem szert. Itt nem kell sokat dolgozni. Megy a csacsogás egész műszak alatt. Pletyka, gyűlölködés minden mennyiségben. "Móni" és "Feri" szidják "Lacit" elmondják mindennek. Hallgatni is rossz. Aztán "Móni" találkozik "Lacival" széles mosoly, nyájas, nagyon barátságos stílus. Aztán a hozzánk betérő mondjuk úgy "ügyfelek" fikázása megy ezerrel. És még sorolhatnám. Túlkapások
önkényeskedés, dominancia harc. Hiszen alig van dolgunk!!! Én voltam olyan helyen is ahol sokat dolgoztunk, de nem volt ez! Ennyi gyűlölködéssel, kétszínüséggel én még nem találkoztam. Ezt teszi az emberekkel a semmittevés?
dec. 10. 00:16
1/15 anonim válasza:
Nem, simán jelen van ez olyan munkahelyen is, ahol sok a meló.
2/15 anonim válasza:
Na ilyenkor nem bánom, hogy nincs munkám. Kígyófészek...
3/15 anonim válasza:
Válts munkahelyet, de az elso valaszolo jol mondja ez ott is előfordul, ahol sok a melo.
4/15 anonim válasza:
A folyamatos stresszelés is torzítja. Minden egysíkú tevékenység rossz a mentális állapotra.
5/15 anonim válasza:
Ez az embereken múlik. Ha ilyen a társaság akkor ez van.
7/15 anonim válasza:
Nem. Van ahol sok a semmittevés de nincsenek ilyenek, van ahol csomó meló közben is megy amit leírtál. Nincs összefüggés.
10/15 A kérdező kommentje:
Ha felmpondok
dec. 10. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!