Lassan két éve vagyok munkanélküli és ez teljesen kikészít, felőröl!!! Tudnátok tanácsot adni ebben a témában? De előtte olvassátok el légyszíves a megjegyzés alatt amit előzményben írtam.
"önhibámon kívül egy családtagom miatt ott kellett hagyjam a munkahelyemet ( Rendőrség ) ahol már nyolc évet lehúztam"
Eléggé nehezen tudok bármit is elképzelni, hogy egy "családtag" hogy számít abban, hogy te a rendörségen dolgozhatsz-e.
Másrészt nekem ebböl az egészböl, amit írtál, az jött le, hogy mindenbe belekezdesz, ami nem feltétlen pozitív a legtöbb ember számára.
"beadtam közel 100 pozícióra az elmúlt két évben"
Rookie numbers.
Lehet, hogy az önéletrajzoddal van gond.
Ha túlzsúfolt, mert ha pl. beírtál pár hetes, hónapos melókat abból az jöhet le, hogy nem vagy kitartó.
Csak a hosszabb munkákat vedd bele.
Írj mellé motivációs levelet, de ne legyen terjengős. Fogalmazz érthetően. Írd bele az adott munkakörben szerzett tapasztalatokat és hogy mennyit fejlődtél az adott területen.
Mondjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!