Ezt a helyzetet hogy kezelnétek?
Figyelt kérdés
Adott egy kiscsapat, amelyben az egyik dolgozó , tehát én egy útvonalon lakik a főnökkel. A fönők màr többször felajánlotta, hogy hazavisz. De én mindig visszautasítottam, mert attól féltem, hogy a többiek mit gondolnak. De most a héten aktuális lenne a felajánlott hazavitel, de most is attól félek, hogy mit mondanak majd rólam. Közben a dolgozók utálják a főnököt, én pedig jól elvagyok vele.ápr. 15. 17:28
1/9 anonim 

válasza:

Én inkább állnék a munkatársaim pártján a főnököt pedig ignorálnám.
2/9 anonim 

válasza:

A magad érdekeit nézd és, ha pletykálnak róla meg kérdezgetnek ne vedd fel a témát, csak súlytalan, infótlan mondatokkal válaszolj.
3/9 anonim 

válasza:

de nehéz lehet így élni, hogy mindig mindenkinek meg akarsz felelni.
Ha a munkatársaidnak nem tetszik a párod, akkor szakítani fogsz vele?
4/9 anonim 

válasza:

Ne menj vele. Vagy ezután mindig együtt mentek? Fizetsz neki? Te leszel a tégla, vagy lehet, hogy nem, de nem fogsz ebből jól kijönni.
5/9 anonim 

válasza:

Másik állást keresnék ilyen szarkeverő hányinger bagázs helyett. Mégis mi van abban, ha egy helyen laktok és együtt utaztok a munkahelyre/ről?
Az, hogy nekik bajuk van a főnökkel, szintén az ő egyéni szocproblémájuk. Majd ha neked is lesz, akkor “kell” utálnod, nem pedig azért, mert mások mondanak valamit.
6/9 A kérdező kommentje:
Tégla nem leszek, mivel fönőkünk felmondását tölti. Márcsak 2 hetet fog a cégnél dolgozni.
ápr. 15. 20:10
7/9 anonim 

válasza:

Akkor meg miért nem ezt írtad? Tök mindegy, hogy jársz - e vele vagy sem. Eddig ez nem volt gond? Hát járjál vele, de az ingyen a legdrágább, fizesd ki.
8/9 A kérdező kommentje:
Ezt a hozzászólást nem is értem.
ápr. 16. 20:55
9/9 anonim 

válasza:

Eddig hogy jártatok? Együtt a főnökkel? Most, utolsó két hétben akar csak veled együtt járni dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!