Ha örökölnél 20 milliót akkor felmondanál a munkahelyeden ha nem szeretsz ott dolgozni?

Ha nagyon nem szeretek ott dolgozni, akkor pénztől függetlenül felmondanék.
Amúgy 20 millióval nem lennék előrébb.

Ha annyira szarul érezném magam, akkor igen. A pénz addig biztos kitart, amíg találok másik munkát.
Persze ahhoz, hogy ne dolgozz többet, ennyi nagyon kevés.

Munkanélküli vagyok, szóval...
De amúgy nem, 20 millió közel sem lenne elég ehhez

Nem. Ez egy házra se elég a környéken, szóval nyilván szükségem lenne további pénzre.
Ha borzalmas lenne a munkahelyem, akkor felmondanék hogy nyugodtabban keressek mást, de arra nem elég hogy ne dolgozzak többé.

Jobb esetben valahol, nem egy frekventált környéken ennyiért kapsz egy lakást. Tehát, sajnos 20 millió nem az az összeg, amiért nagyon elengedheted magad. Hacsak, megvan mindened, legfeljebb egy darabig. De tudod, ha nincs bevétel, minden pénz elfogy egy idő után. És itt már csak az igényeken múlik minden.
A munkámat pedig szeretem. Ha nem szeretném, ettől függetlenül otthagynám és keresnék másikat.

Aki szerint ez semmi pénz, azok ugye át tudnak nekem utalni egyből ennyit? gondoltam, hogy nem. Milyen meglepő, hogy azok semmizik az összeget, akik a töredékével se rendelkeznek.
Amúgy kérdésre válaszolva. Pénztől függetlenül felmondanék, ha nem érzem jól magam egy munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!