Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha örökölnél 20 milliót akkor...

Ha örökölnél 20 milliót akkor felmondanál a munkahelyeden ha nem szeretsz ott dolgozni?

Figyelt kérdés

ápr. 25. 12:35
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
25%

Te jöttél itt a hitellel. Én csupán hoztam egy példát, hogy nem mindenki akar tartozni a bankoknak és többet visszafizetni, mert nem mindenkinek azaz életcélja, hogy hitelt vegyen fel és eladósodjon.

ápr. 25. 14:15
 22/41 anonim ***** válasza:
35%

21, senkinek nem az az életcélja, hogy hitelt vegyen fel. A hitel egy pénzügyi eszköz, lehet vele élni, vagy nem élni. Meg lehet vele rosszul élni meg jól élni. Pont mint egy konyhakés. Életcélról senki sem beszélt.

20, jogos, hitellel az ember kevésbé ugrál, de 15 milla hitelt bőven fedez a lakbér, sőt, még marad is belőle, szóval ha nincs munkád és nincs hiteled, vagy nincs munkád, de van hiteled, amit fedez egy plusz bevétel, akkor lényegében ugyanaz a kettő. Utóbbi jobb szerintem.

ápr. 25. 14:21
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

"Felveszel 15 milliót, de visszafizetsz 18-20 milliót kb."

21 millióért vettem lakást. 12 önerő 9 hitel. Ez 3 éve volt. Most 50 alatt nincs hirdetés. 4-5 millióval többet fizetek vissza, a lakásom meg 25-30 millióval kerül többe.

ápr. 25. 14:23
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
A pénztől függetlenül keresnék egy munkahelyet inkább ahol jól érzem magam.
ápr. 25. 15:28
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Ahol nem szeretek dolgozni ott amugyse dolgozok
ápr. 25. 16:05
 26/41 anonim ***** válasza:
16%

#12 én meg nem értem "ez az összeg semmi" féle proli gondolkodást. Nem is kell megváltani vele a munkát,. Nem is a munka kiváltásáról szól a kérdés.

#14 nem is az volt a kérdés, hogy neked mennyi pénz kell, hogy előre juss.

#15 Te is egy újabb pénzügyi zseni vagy. 20 milliónak az éves adómentes kamata még ha csak retkes állampapírba teszed 6,5% jelenleg. Az 1,3 millió forint/év, havi 108 333Ft. Ebből azért ki lehet hozni egy túlélést, addig míg munkanélküli az ember.. és akkor ez csak a kamat felélése, nem pedig a tőke felélése, és akkor csak állampapírba tetted 6,5%-ra, nem pedig jobb termékbe.

TB fizetés? Ne röhögtess már. Havonta 11800Ft. aprópénz.

ápr. 25. 16:12
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Oszd le 365-el: ha napi annyi pénz, amennyi kijött, elég neked, de marad is belőle a költekezéseidre, akkor okés.
ápr. 25. 16:24
 28/41 anonim ***** válasza:
33%
#26 Mondjuk az sem a kérdés része, hogy nekiállsz a többi válaszolót bszogatni, csak azért mert nem tetszik a válaszuk... ✌️🤡
ápr. 25. 17:23
 29/41 anonim ***** válasza:
Igen.
ápr. 25. 18:50
 30/41 anonim ***** válasza:
47%
20 millióból el lehet élni 7-8 évig munka nélkül
ápr. 25. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!