Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hova menjek dolgozni, ha...

Hova menjek dolgozni, ha egyszerűen nem tudom önállóan végezni a munkám, és kb saját gondolataim sincsenek, nem tudom feltalálni magam?

Figyelt kérdés
Szüleim annó eléggé elkényeztettek, és később ( 20-as éveim közepén ) kezdtem elindulni az életben, főleg egy betegség+egyéb családi okai is voltak ennek. A problémám az, hogy majdhogynem semmilyen helyzetben sem találom fel magam, még egy gyógyszer kiváltást, vagy egy telefonszámot is be tudok nézni / képes vagyok elrontani, bár egész életemben azt hallgattam csak, hogy életképtelen vagyok. Az emberektől is szorongok, semennyire nincs gyors reakcióidőm, sem problémamegoldó képességem. Bármiben próbálok egyedül dönteni, abból katasztrófa lesz. Ismerkedni, kapcsolatokat építeni se megy. Így mit lehet csinálni ? Marad a gyár, sori szalagmunka?

ápr. 30. 16:50
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
74%

"Marad a gyár, sori szalagmunka?"

Igen.

ápr. 30. 17:12
 2/28 anonim ***** válasza:
95%
Erre én is kíváncsi vagyok.
ápr. 30. 17:15
 3/28 anonim ***** válasza:
0%
Én gondolkoztam azon, hogy elmennék bohócnak a cirkusznak. De leszázalékolt, fogyatékos bohócot sehol se keresnek, haha..
ápr. 30. 17:25
 4/28 anonim ***** válasza:
87%
Pszichológus, önfejlesztés, edzés, jó táplálkozás, közösségbe járás és sok sok kitartás! Senki nem születik bénának ha fejleszti önmagát, és visszaépíti az önbizalmát.
ápr. 30. 17:35
 5/28 anonim ***** válasza:
0%
Menjél el egy gyárba sorimunkásnak, ott nem kell sokat gondolkoznod!
ápr. 30. 17:49
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Igazából a legtöbb munka sztem olyan, hogy belejönni időbe tart, de aztán rutin az egész. De a gyártósorba ugyanúgy bele kell jönni, mint minden másba, szóval azt se úszod meg - ennyi erővel választhatsz amit akarsz.

Ha ez segít, akkor nehogy azt hidd hogy az emberek nagy része full kompetens, és csupa jó döntést hoz. A többség csetlik botlik az életben, aztán mégis megvannak valahogy; sőt, sokan észre sem veszik a saját inkompetenciájukat, meg hogy hányszor kell másoknak kijavitania az ő tévedéseiket.

Csak annyi kell hogy akarj valamit csinálni, és legyen benned bátorság, hogy neki is kezdj.

ápr. 30. 18:51
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
próbáld meg kevésbé dramatikusan felfogni. eltoltad, jó, nem baj, akkor kezdd előről. más se sokkal jobb nálad, hogy a gyógyszeres példánál maradjunk, én háromszor is bevásárlok a patikában mire egyszer eszembe jut a legfontosabb, receptre írt dolgot kiváltani. nem baj, a séta egészséges.
ápr. 30. 23:52
 8/28 anonim ***** válasza:
29%
Így nem fognak sehova se felvenni
máj. 1. 10:07
 9/28 anonim ***** válasza:
48%
Így még gyárba se vesznek fel.
máj. 1. 10:24
 10/28 anonim ***** válasza:
0%
Bolti eladónak remek leszel!
máj. 1. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!