Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen már az is csúnya,...

Munkahelyen már az is csúnya, rossz viselkedés ha összehúzott agresszív szemekkel nézek bele a munkatársam szemébe? Esetleg pofát is vágok hozzá

Figyelt kérdés
máj. 5. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Igen, nyilván, ráadásul elég gyerekes is. Ilyeneket az óvodások szoktak csinálni, nem felnőtt emberek.
máj. 5. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Egyes agyhalottak szerint igen, de amúgy nem.
máj. 5. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Nálunk a pasik vannak ezen a szinten de kortól függetlenül.

Csak vmj szint poent visznek azbegészbe mivel nem épp a munkáért élnek halnak másképp ki se lehetne bírni.

(Még építőmunkasok is marhulnak sokszor)

Amikor engem meg zsibbaszt faraszt ugyanakkor mert engem a munkám erdekel hogy kész kegyen hataridőre vagy copilot chat gp zek a tőzsdéről(be akarok fektetni) vagy lottószámokról (kivonatom pl a chat bottal hogy vonja ki az olyan szamsorokat amik matematikailag osszefuggnek, pl 12345 vagy 24680 vagy csam paros csak páratlan vagy egymas mellett vannak sorban es redukalom azt a kört amikkel esélyes lenne nyerni, meg stb stb

igazabol mindig leköti az agyam vmi rettenet nekem fontos dolog a meloban, es amikor az infos elkezd marhulni valahogy baromira nem veszem jól. De mivel ismerem hogy amugy bárxi is es bármikor belém is talál ha akar hatalmas köcsög is tud lenni igy kényszeresen lereagálom a poenjait, aggódom érte ha köhög es dramatizálja, megkinalom a kekszbolpedig utálom ha beleesznek de ő meg kölcsön is ad ha nincs hóvégén nekem♡, de szoval simulékony vagyok, csak nehogy eldurranjon az agya. Figyelemhiányos mint vmi kisgyerek, de ugy tud ártani is mint egy pszichopata.

De tapasztalom hogy valoban kulonbseg van pasik meg nők közt.

Egymassal tök jol elvannak poenkodnak, a nők meg kényszeresen visszaviccelődnek csak úgy hogy baromira nem érdeklik őket ezek a poenok viccek vagy akarmi.

Valoban szivből igazán talán az előző munkahelyemen nevettem csak utoljára évekkel ezelőtt. Ott volt kolleganőm akivel igazi csapatban voltunk egyutt nevettunk ha baj volt meg egyutt is sírtunk.

A mostani helyemen szerintem en még soha nem nevettem szivbol. Ja de egyszer kétszer a jogásszal. Visszavonom.

máj. 5. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
A pofavágás gáz, a többi nem annyira.
máj. 5. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Fejezd ki bővebben hogy miért csinálnál ilyet.
máj. 6. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem csak munkahelyen...
máj. 6. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!