Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Utálnak a munkatársaim, mert...

Utálnak a munkatársaim, mert kimagaslóan jóképű, jókiállású férfi vagyok. Mit tehetek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
máj. 9. 12:36
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
35%

Engem is 14 éves korom óta ezért gyűlölnek a nők és ki is mutatják

Aki tényleg kiemelkedő, annak ezzel együtt kell élni én ezzel együtt sem adnám ezt fel és lennék átlagos az tuti

máj. 9. 21:03
 32/35 anonim ***** válasza:
36%

Én szép, csinos nő vagyok.Ennyi elég az utálathoz.Főleg, hogy jobban tetszem azoknak a férfiaknak, akik közös ismerősök innen onnan, esetleg közük is volt hozzá.És még a ruháim miatt is.Sokszor hordok ruhát, szoknyát.

Ehhez nem kell nagyképűnek lenni.A férfiak is ugyanígy nyírják egymást.

máj. 9. 21:19
 33/35 anonim ***** válasza:
83%
Úristen, jön itt sok beképzelt nő is a kimagasló külsőjével. 😅 Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy a külsőtök miatt utálnak titeket?? Elmondom hogy az egótok miatt, csak ennyi!
máj. 9. 21:24
 34/35 anonim ***** válasza:
9%
33 ha olyan kulsod lenne ami miatt utalni szoktak az emberek, akkor tudnád
máj. 9. 21:33
 35/35 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó, tudom, hogy a külsőm miatt, és, hogy jobban tetszem a férfiaknak.Visszahallom.Azért is ment az irigység, mert a férjem reggel vett nekem virágot, és vittem magammal munkába.Nem vagyok kimagasló szépseg, de jól nézek ki, van stílusom.Nem vagyok beképzelt,nem érdekel egyik vergődése se.De amikor tudom, hogy igaz, amit visszahallok, és konkrétan megmondják, hogy vékonyabb vagyok, és bejövök annak, akire a női kollégáknak viszket, akkor nem hiszem, hogy az egóm nagy.
máj. 9. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!