Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mással is igy van ez?

Mással is igy van ez?

Figyelt kérdés
máj. 10. 03:16
 1/10 A kérdező kommentje:
Munkahelyen neha beszelgetnek, de munkaidon kivul meg egyaltalan nem, pedig egy iranyba mennek haza es a buszmegalloba talalkoznak is
máj. 10. 03:17
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Én is azt tapasztaltam, hogy munkaidőn kívül csak bizonyos emberek találkoztak, váltottak szót pl, egyébként annyira nem foglalkoztak egymással - még ha egyirányba is mentek.
máj. 10. 05:05
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Volt egy ismerősöm, akivel egy irányba mentünk haza elég sűrűn, beszélgettünk, amikor találkoztunk. Aztán a munka miatt nekem zavaró lett az állandó beszéd - bár nincs bajom az illetővel! -, így inkább külön megyünk, ha néha még ma is találkozunk az elmeneteleknél.

A másik: egy eltérő életet élő ember ugyan mit tudna beszélgetni egymással? "Jaj a gyerekem!"-témát hallgatni egy egyedülállónak értelmetlen...

máj. 10. 05:19
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Nekem is van pár kollégám, akivel egy irányba megyünk, ugyanazzal a metróval, de ott már nem bandázunk. Ők nem annyira közeli kollégáim, bent elbeszélgetünk, ha összefutunk, a melóról általában, ha van valami, de ennél jobban nem érdekelnek, inkább zenét hallgatok vagy telefonálok valakivel hazafele.

A közvetlen kolléganőmmel szoktunk beszélgetni, amíg addig kisétálunk, aztán ő mással megy haza, a metrónál elválunk.

máj. 10. 06:43
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

Munka után mindenki szeret a saját dolgaival foglalkozni és kikapcsolódni.

Van egy kollégám, akivel rendszeresen együtt megyünk egy szakaszon, olyankor beszélgetünk, de ez maximum nyolc perc, és egyikünknek sem megterhelő. Ha a teljes harminc perces hazautamat kellene valakivel megosztani, hamar jelezném neki, hogy nem akarok beszélgetni, mert sok, és ilyenkor olvasni szoktam, meg az otthoni ügyeimet intézem (menjek-e boltba, mielőtt hazaérek, stb.).

máj. 10. 07:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sosem szerettem munkán kívül találkozni velük. nekem ez mindig is fura volt. Erre most az van, hogy egy munkatársam ugyan abban az utcában, pár házzal arrébb vett házat. Nincs bajom vele amúgy, de kiváncsi vagyok milyen lesz. A héten költözött be, mi három hete.
máj. 10. 11:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Ennel már az lenne kinosabb ha a fonok lenne az 🤣
máj. 10. 12:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Bar lehet nehany sracnak azert van bedugva a fule mert nemakar beszelgetni senkivel
máj. 10. 17:19
 9/10 anonim ***** válasza:
8, ez egy nagyon éles megfigyelés, LEHET :D
máj. 11. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:
En csak azzal dumalgatok hazafele akit birok is, de azzal se szivesen.. inkabb elvagyok magamba meg zenet hallgatok. Egesz nap veluk dumaltam.
máj. 11. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!