Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy ne legyek újra munkanélküli?

Hogy ne legyek újra munkanélküli?

Figyelt kérdés

Találtam végre jó munkát és szeretném magam mögött hagyni a múltat.

Sokáig voltam állás nélkül, ez idő alatt sok minden történt és kaptam főleg hideget, nem szeretném ezeket újra át élni. Még innen nézve 1 hónap is sok lenne ha sok év múlva úgy döntenék, hogy váltok de lehet azt tervezném, hogy akár 10-20 évig is egy helyen leszek csak ne legyek munkanélküli újra...Hogy tartsak meg egy új munkahelyet sok évig? Mi a titka ennek? Mennyi ideig érdemes egy munkahelyen maradni illetve mennyi a maximum amit álláskereséssel töltenél, feltételezem hogy találnál is munkát egyből?

máj. 29. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Mennyi munkád volt eddig? Meddig voltál munkanélküli? Most mit dolgozol?
máj. 29. 14:36
 2/7 A kérdező kommentje:
1.2 munkám volt de az elsőt nem igazán nevezném annak mivel sulis gyakorlat volt de ott elég sokáig voltam :). 4 évig talán. most hogy mit dolgozok az nem értem miért fontos a kérdéshez. De ez idő alatt is csinálgattam ilyen alkalmibb munkákat, akár ismerősöknél szóval nem csak ültem 4 évig de na igy is rossz volt...
máj. 29. 14:46
 3/7 A kérdező kommentje:
3-ezt könnyen érthetően és magyarul le tudnád írni röviden? :D...sorry de ok szót nem értek belőle.
máj. 29. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
3# Bigbang, téged hogyhogy nem tiltottak még?
máj. 29. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
A tartós munkahely megtartásának titka az, hogy folyamatosan fejlődj és alkalmazkodj. Legyél értékes a céged számára azzal, hogy mindig a legjobbat nyújtod, és megoldásokat találsz a problémákra. Fontos, hogy jól kommunikálj a kollégákkal és a főnökökkel, és becsületes legyél. Kövesd az iparágadban zajló változásokat, és tanulj meg új dolgokat, hogy mindig naprakész maradj. Az, hogy meddig érdemes egy helyen maradni, személyes döntés, ami függ a céljaidtól és attól, mennyire érzed jól magad ott. A lényeg, hogy aktív maradj a karriered építésében, és ne hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek veled.
máj. 29. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:
86%

Biztos nem maradnék 20 évet 1 munkahelyen. Már 2-3 év után unalmassá, monotonná vélik egy munkahely a számomra és semmit nem ad az életemhez a pénzen kívül. Azt meg meg tudom keresni munkahely nélkül is, kreatívabb, érdekesebb módon.

Kérdésre a válasz: Legyél piacképes, folyamatosan fejlődj (igen, munka után) kövesd a piaci trendeket és az irányba folytasd a tanulmányaidat.

máj. 29. 17:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Hogy hogy törölték a 3-as válaszolót (big bang...)? :D
máj. 30. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!