Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pécsen miért nem lehet betanít...

Pécsen miért nem lehet betanított munkát találni és mi az alternatíva?

Figyelt kérdés

Megvan az érettségim és 3 év munkatapasztalatom.

Továbbképzés és költözés nem opció most.

Nagyon sok "családhoz" beadtam a jelentkezésem, de semmi visszajelzést nem kaptam hónapokon keresztűl.

jún. 9. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Cégekhez kell beadni az önéletrajzot, nem családokhoz. Talán ez lehet a hiba... 🫣
jún. 9. 23:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem szabad elveszni a részletekben. A családot csupán azért írtam így mert a cégek szeretnek úgy viszonyulni magukhoz mint hogy egy nagy összetartó család lennének!
jún. 9. 23:37
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Akkor most próbáld meg "cégekhez" beadni. Ami profitorientalt cég, és nem pedig egy nagy család.
jún. 10. 21:30
 4/8 Jon Sawyer ***** válasza:
80%
Az alternatíva hogy megvárod amíg a BAT új gyárába elkezdenek toborozni. Vagy: így vagy úgy de igenis továbbképzed magad.
jún. 10. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Nem csak Pécsett máshol is ez a helyzet, a gazdaság romokban az ország a csőd szélén.
jún. 11. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
89%
A Fidesz így lezüllesztette az országot.
jún. 11. 21:13
 7/8 21013129 ***** válasza:
41%

#3 Azt kell mondjam, TE nem érted. Sorry.

Nem tudom, Pécsett vagy-e és 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘪 cégnél. Nyilván :) azt fogod válaszolni mindkettőre, hogy igen.

Mindenesetre én a Samsung egyik leányvállalata alatt vagyok műszakos, és.... hát, finoman szólva ömlik az ilyen összetartó család vagyunk, figyeljünk a "szuperhőseink" példamutatására, etc.-etc.

És, mellette bizonyos vezetőktől megy a lelki terror és néhol a tényleg 𝘱𝘳𝘰𝘧𝘪 céghez "méltó" személyeskedés is, amikor valaki azt mondja, hogy ok, nem én vagyok az emberetek, akkor nyilván ti is úgy gondoljátok...

Na, ha meg azt mondanád, hogy "előbb kellett volna tanulni".... azt amúgy mondhatod a szintén itt dolgozó MSc diplomás mérnököknek is! ;)

jún. 20. 15:27
 8/8 21013129 ***** válasza:

"Az alternatíva hogy megvárod amíg a BAT új gyárába elkezdenek toborozni."

Ez amúgy tudtommal már zajlik.

De súgok : bizonyos pletykák szerint ott se sokkal jobb. 1-2 pozi, ami jó, de a többségükön ugyanúgy hasonlók mennek.

jún. 20. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!