Munkahelyváltás kevesebb pénzért? Pro, kontra?
Átlagosan keresek, kijövök belőle, félretenni már nem igazán tudok. Kaptam egy új lehetőséget, 40 ezer forinttal keresnék kevesebbet...
A jelenlegi idióta 12 órás műszakokat szeretném végre lecserélni 8 órásra. Vannak szabadnapjaim, de mivel jól dolgozom és “nincs ember” úgyis többször berángatnak, vagy a szabadnapokat emiatt “ki sem tudják adni”. Mondjuk már nem vagyok szívbajos, ha nagyon elfáradtam, pár nap táppénz. Úgy érzem hosszútávon nem bírom elviselni, hogy munkanapokon semmi másra nem jut időm.
Nagyon jó lenne végre minden nap délután 4-kor lelépni az irodából, az új helyen ez adott.
Ezt egészségileg, mentálisan bármeddig el tudnám viselni.
Azonban 40 ezer forinttal keresnék így kevesebbet. Kicentizve kijövök belőle úgy számoltam, de ki tudja mekkora lesz az infláció és ki tudja új helyen mikor lesz béremelés.
Tanácstalan vagyok. Egy harmadik munkahely MOST esélytelen. (Már azon is gondolkozom, később váltsak egy harmadikra a felsorolt munkahelyek egyike után?! Na de melyik utàn?)
Nehéz munkát találni, az is csoda, hogy most 2 lehetőségem is van.

válasza:

válasza:De ha a mostaniból is épp csak kijössz, félretenni nem tudsz, akkor -40 rugót hogy oldanál meg? Akkor vagy most élsz nagy lábon vagy nagyon-nagyon meg kellene húznod a nadrágszíjat. Ezt én csak úgy vállalnám, ha abban a felszabaduló 4 órában (plusz fixen szabad hétvégék) minden erőmmel valami plusz bevétel szerzésén tudnék dolgozni, akár esetenkénti munkavégzéssel, másodállással, nyelvtanulással, értelmes (valóban használható tudás) tanulással, fejlődéssel.
Milyen irodai munka ez, ahol 12 órás műszak van? Mi a végzettségd/szakmád/tapasztalatod? Albérletben laksz? Nem tudsz máshová költözni, ahol több a munkalehetőség?
Igen, még egy lehetőség pedig az lenne, hogy választom a 8 órásat, ami egy ügyfélszolgálat és mivel minden nap miután 4-kor eljövök lenne időm egy kiegészítő másodállásra (pl. futárkodás, bébiszitterkedés ilyesmi)
A 12 órázásból nagyon elegem van sajnos :((( Ami egyébként recepció.
Albérlet, amit rokontól bérlek így azzal nincs gond. (Olcsó)
Budapest, így a lokációval sincs gond…
30+ nőként nem kapkodnak utánam, a gyerek kérdés is gyakran szóba jön interjúkon, érettségim, marketing okj-m, és megkopott angol nyelvtudásom van. Nézelődtem és csak az angol sem mentene meg engem, ha jobban menne.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!