Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Interjún megemlíthetem, hogy...

Interjún megemlíthetem, hogy éppen próbaidőn vagyok máshol és el szeretnék jönni onnan? Illetve hozzátehetem, hogy közeleg a próbaidő vége ezért minél hamarabb kellene a visszajelzés?

Figyelt kérdés

Teljesen elvágnám magam vagy egyáltalán nem negatívum és én reagálom túl?

Nem felel meg az elvárásaimnak a jelenlegi munkahelyem és a körülmények sem olyanok, amikhez én szoktam európai szinten. Szeretnék őszinte lenni, csak félek, hogy "vándormadárként" fognak rám tekinteni. Mennyire kéne fejtegetnem, ha egyáltalán felhozom?

aug. 4. 16:56
A kérdező szavazást indított:
Semmiképpen se említsem
Nyugodtan megmondhatom
Megmondhatom, de akkor nagyon részletesen magyarázzam meg miért.
13 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Nem tartozik rájuk
aug. 4. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Nem bizony!

Ha felvesznek, a másik helyről elmész, és ennyi.

aug. 4. 17:10
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Sztem ha normális a cég, akkor nem lesz bajod abból, hogy elmondod, de lehet, jobb a hallgatás. Sürgetni őket viszont hülyeség, kelthet olyan hatást, hogy még nem is dolgozol náluk, de már utasítgatod őket... ráadásul olyasmi miatt, amit nem is szeretsz, de "hát ha letelik a próbaidő, maradok ott, mint egy csicska" jelleg.
aug. 4. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán meg akarod mondani, hogy ott dolgozol?
aug. 4. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

Már hogy a turóba ne tartoznak rájuk? Nyilván látni fogják, amikor lepapíroznak, de így korrekt, mert tudják, hogy nincs felmondási idő.

Inkább azt hazudod, hogy 3 hónapja nem dolgozol? Akkor tőlük se várd, hogy ahhoz igazodjanak, ha neked hamar kell visszajelzés. Ez nem sürgetés: rá szoktak kérdezni, vannak-e párhuzamos pályázatok, és ott vársz-e/van-e már ajánlat.

aug. 4. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Arra a kérdésre azonban fel kell készülni, hogy "és hogy ha máshonnan nem kapsz ajánlatot, akkor maradsz ott?".
aug. 4. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tekintenek rád vándormadárként, ha rendszeresen megjelenik az önéletrajzodban, hogy pár hónapig, 1-1 évig dolgoztál 1-1 helyen.
aug. 4. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!