Interjún megemlíthetem, hogy éppen próbaidőn vagyok máshol és el szeretnék jönni onnan? Illetve hozzátehetem, hogy közeleg a próbaidő vége ezért minél hamarabb kellene a visszajelzés?
Teljesen elvágnám magam vagy egyáltalán nem negatívum és én reagálom túl?
Nem felel meg az elvárásaimnak a jelenlegi munkahelyem és a körülmények sem olyanok, amikhez én szoktam európai szinten. Szeretnék őszinte lenni, csak félek, hogy "vándormadárként" fognak rám tekinteni. Mennyire kéne fejtegetnem, ha egyáltalán felhozom?

válasza:Nem bizony!
Ha felvesznek, a másik helyről elmész, és ennyi.

válasza:

válasza:

válasza:Már hogy a turóba ne tartoznak rájuk? Nyilván látni fogják, amikor lepapíroznak, de így korrekt, mert tudják, hogy nincs felmondási idő.
Inkább azt hazudod, hogy 3 hónapja nem dolgozol? Akkor tőlük se várd, hogy ahhoz igazodjanak, ha neked hamar kell visszajelzés. Ez nem sürgetés: rá szoktak kérdezni, vannak-e párhuzamos pályázatok, és ott vársz-e/van-e már ajánlat.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!