Normális hogy ezért kinéznek a munkahelyen?
Figyelt kérdés
Van a cégnél személyzeti étkezés ingyen, sokszor nem szeretem ami a menzán van és elmegyek egy másik étterembe ami szintén ott van és eszek mást 13.000 forintért? Hallottam hogy pletykaként megy ez rólam.okt. 27. 15:29
11/32 A kérdező kommentje:
Szívesebben eszek 13 ezerért mint ingyen.
okt. 27. 15:46
14/32 A kérdező kommentje:
Miért gondolnának annak?
okt. 27. 15:57
15/32 anonim 

válasza:

válasza:Csak irigy kutyák, ennyi. Ők nem engedhetik meg maguknak, hogy ennyiért egyenek.
17/32 anonim 

válasza:

válasza:Végre!! A kérdező a 16:03-as válaszra várt.
18/32 anonim 

válasza:

válasza:#17 hát mert ez az igazság. Akit ez zavar, az irigy. Engem nem zavar, hogy ki mennyiért ebédel, mert mindenki olyan színvonalon él, amilyet megengedhet magának. Ha megtehetném, minden nap kaviárt meg steaket ebédelnék én is :D De nincs okom irigynek lenni, mivel én is sokat keresek.
19/32 A kérdező kommentje:
Volt hogy ettem ott ilyen nagyobb adag ételt 50 ezerért amíg a többiek a személyzetit ették. Mindenki tudta másnap.
okt. 27. 16:11
20/32 anonim 

válasza:

válasza:Melyik étterem ez? Megyek kipróbálni, ha tényleg csak 13k egy michelin csillagos ebédmenü
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!