Hogy kezeljem az ilyen cukkoló kollégát?
Figyelt kérdés
Nemrégen kezdtem egy új munkahelyen, és van egy kollégám aki érezhetően nem kedvel, és újabban "viccesen" beszólogat. Már jeleztem neki normálisan hogy fejezze be, de nem igazán akarja abbahagyni. Egyébként mindenki utálja már a cégnél, voltak/vannak vele összeférhetetlenségi problémák, de nem rúgják ki mivel a munkájával alapvetően nincs probléma. Nem tudom mit tegyek, mert érzem hogy direkt provokál, és nem akarom neki megadni azt a balhét amire vágyik, de mégsem hagyhatom hogy rámszálljon. A főnökkel hiába beszélek, vele is balhézott már párszor, ezért sem értjük mit keres még itt.okt. 29. 16:40
1/13 anonim 

válasza:

válasza:Velem mindig ilyenek voltak, most itthonról dolgozok, ezek nem változnak sajnos a rosszindulatúak. Undorító embereknek nem nevezhetőek. Te is válts munkát, mert erre a lelki egésszéged fog rámenni!
2/13 anonim 

válasza:

válasza:Főnököd/HR/etikai vonal, ha van.
És ignoráld! Az ilyeneknek az fáj a legjobban, ha nem reagálsz
3/13 anonim 

válasza:

válasza:Te is szólogassál be neki "viccesen".
4/13 anonim 

válasza:

válasza:Havernak kezel, amit bizalmaskodásként élsz meg. Nekem is van ilyen kollégám, az öreg azt hiszi, hogy ő csak kis vicces, és nem érti miért nem kap tiszteletet...azért mert BIZALMASKODIK.
5/13 A kérdező kommentje:
Hónapokig munkanélküli voltam, örülök hogy most egyáltalán van munkám, nem akarok váltani, de nagyon nem is tudnék.
Ugyan nem kezel havernak, más forrásból is hallottam hogy rühell, de ez kölcsönös.
okt. 29. 17:04
6/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nehéz ignorálni, mert pl. kerítőnőset játszik.
okt. 29. 17:05
7/13 anonim 

válasza:

válasza:Ezt a kerítőnős dolgot hogy kell elképzelni?
8/13 A kérdező kommentje:
Vannak külföldi kollégák, és most azzal bszogat hogy majd összehoz valamelyikkel, és ezzel eteti az egyiket.
okt. 29. 17:14
9/13 anonim 

válasza:

válasza:Erre annyi a válasz, hogy “Nem.”, újra belekezd, akkor elsétálsz és nem reagálsz
10/13 A kérdező kommentje:
Nem érti meg, annál jobban csinálja.
okt. 29. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!