Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagyon ciki ha a munkatársai...

Nagyon ciki ha a munkatársai egy 49 éves férfit azzal gúnyolnak, hogy még szűz?

Figyelt kérdés
okt. 31. 18:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%
10: Közmunkában és segédmunkában ez a fő slágertéma.
okt. 31. 21:06
 12/28 anonim ***** válasza:
60%

Előző vagyok. Ősszességében arról van szó, hogy az ilyenfajta helyeken, ha egy dolgozó nem számol be a nemi életéről, meg nem száll be az alpári szexuális témázgatásokba, nem füttyög együtt velük az utcán sétáló csajok után, mindjárt úgy könyvelik el, hogy biztos szűz vagy meleg.

Ami engem illet, nekem elég későn, 32 évesen sikerült rendesen elveszteni (most 43 vagyok), azóta is prostikkal fekszem le. De ha elmennék újra egy ilyen helyre dolgozni, szerintem tuti még mindig azt hinnék rólam, hogy szűz vagyok.

nov. 1. 07:21
 13/28 anonim ***** válasza:
51%
Inkább az a ciki, hogy a munkatársak tisztában vannak a szexuális életeddel.
nov. 1. 09:59
 14/28 anonim ***** válasza:
81%
Mindkettő gáz, de a munkatársak ilyen idétlen hozzáállása gázabb!
nov. 1. 10:31
 15/28 anonim ***** válasza:
36%
csak szívatják, lehet, hogy az a csillagjegye.
nov. 1. 15:26
 16/28 anonim ***** válasza:
68%
Ebben a korban gondolom nem ok nékül szűz már az ember, hanem valami igen komoly probléma húzódhat meg a háttérben (egészségügyi, aszex, meleg, rossz külső, akármi). Ezért is, meg amúgy sem illendő ilyen miatt cikizni a másikat, nem szép dolog.
nov. 1. 17:23
 17/28 anonim ***** válasza:
40%
16: Miért húzódna meg feltétlenül bármilyen probléma? Kinek probléma? Az is lehet, hogy vallási vagy egyéb okokból cölibátust fogadott.
nov. 2. 08:36
 18/28 anonim ***** válasza:
44%

Mert ebben a korban ez teljesen abszurd. Na meg miért fogadna bárki csak úgy cölibátust?

Egy vallás sem kötelez erre, ha csak nem pap. De szerintem köztük is akad egy-egy olyan, akit nem kell félteni...

Ez egy természetes dolog, a nőtlenség kevésbé.

nov. 2. 11:40
 19/28 anonim ***** válasza:
68%
18: Gondolom, természetellenest akartál írni. De mitől lenne az? Ki szabja meg azt, hogy az embernek szexelnie kell? Épp úgy nem muszáj, mint ahogy dohányozni és alkoholt fogyasztani sem.
nov. 2. 12:02
 20/28 anonim ***** válasza:
18%

Te most komolyan a dohányzással meg az alkoholfogyasztással hozod egy kalap alá?? ‍🤦‍♂️

Azok mérgező függőségek. A szex pedig az élet természetes, egészséges része és alapja, akár csak a szaporulat. És előbb-utóbb mindenki vágyik a szexre, ha csak nem aszexuális. A kérdező esetében ez sem zárható ki teljesen szerintem.

Épp ezért írtam a korábbi válaszomban, hogy ebben a korban már valami komoly gátja van, annak ha valaki szűz. Senki sem üt a hasára mondjuk 20 évesen és jelenti ki, hogy "hmm én szűz leszek még 25 év múlva is, vagy akár hátralévő életemben"... Hanem itt valami más húzódik meg, de ezt mi nem tudhatjuk, hogy mi az, csak találgatunk.

nov. 2. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!