Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet olyan pozícióba...

Hogyan lehet olyan pozícióba kerülni ahol?

Figyelt kérdés

Következő a szitu:

Amit szívesen csinálnék ahhoz már nincs időm tanulni éveket az egyetemen.

30+ vagyok.

Viszont amit csinálok, vagy amit a végzettségem megenged, az nekem nagyon unalmas.

Nem vagyok jó benne mert nem vagyok motivált. Derogál konkrétan. Én ettől sokkal többre vagyok hivatott.

nov. 1. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%
10 Minek ha nincs oktató és a diákokat töltelék, üres tárgyakkal tömik, mert nem tudnak elég oktatót szerezni? hm?
nov. 1. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:
25%
10 "Főleg h mu ka mellett is lehet ám." Ha nincs se kutyád, se macskád, és unatkozó negyvenes vagy, akkor ..Jah
nov. 1. 17:25
 13/14 anonim ***** válasza:

már nincs időm tanulni éveket az egyetemen.

30+ vagyok.

Van ismerosom aki 50 felett fogot neki es elvegezte a jogi egyetemet.

Munkatarsam 40 felett, melo, csalad es rockbanda fellepeseik mellett lett mernok.

Ha ennyire jo vagy, akkor ne a kifogasokkal kezd.

Papir is nelkul lehet haladni, de nem minden teruleten. Ezert nem mindegy hogy mire is gondol kolto.

nov. 1. 18:44
 14/14 anonim ***** válasza:

“ Viszont amit csinálok, vagy amit a végzettségem megenged, az nekem nagyon unalmas.

Nem vagyok jó benne mert nem vagyok motivált. Derogál konkrétan. Én ettől sokkal többre vagyok hivatott.”

Hat az bizony szomoru helyzet, hogy amire jelenleg kepes vagy, az derogal, de tovabbkepezni magad mar nem akarod.

Nem vagy te tobbre hivatott, csak a bekepzeltseg mondja beloled, de a lustasagod ugyis megadalyoz benne. (Igy aztan az sosem fog kiderulni, hogy egyaltalan kepes lennel-e tobbre.)

nov. 1. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!