Érthető ha ezek után nem vagyok hajlandó kávét elfogadni a kollégámtól?
Figyelt kérdés
Éjszakás műszak alatt szokás nálunk, hogy valaki mindig körbekérdez mindenkit hogy ki kér kávét. Általában mindig valamelyik férfi kolléga.
Az utóbbi időben több embertől is visszahallottam hogy egyik férfi munkatársam a hátam mögött állandóan kipletykál és nem túl szépeket mond rólam. Nem tudom miért, mert nem igazán beszélgetek vele, sőt a műszak nagyrészében nem is látom. Ezek után ugrott be, hogy mivan ha beleköp a kávéba?
nov. 1. 13:42
1/5 A kérdező kommentje:
Jaj bocsánat a lényeg kimaradt, egy másik kollégám megjegyezte hogy miért nem fogadom el tőle sosem és miért csinálok magamnak külön.
nov. 1. 13:43
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Hát, ha ennyire primitívnek nézed, akkor persze. Nekem is voltak olyan kollégáim, akiket ki nem állhattam, de egyszer sem jutott eszembe, hogy bármi ilyen gyerekes gusztustalanságot csináljak ellenük. Nálam is max addig jutott a dolog, hogy néha panaszkodtam róluk azoknak, akikkel jóban voltunk, aztán ennyi, a kibeszélés minden munkahelyen jelen van, a tuskó primitívség szerencsére ritkább.
3/5 anonim 

válasza:

válasza:én sem vagyok egy hipochonder, de szeretem magam megcsinálni a kávémat, ami már vagy 2-3 éve csak instant/kavarós kávé, mert napközben úgyis felb@sszák az agyamat. illetve mostanában saját szivacsot is használok a saját holmim elmosásához, mert az egyik vénember kolléga rendszeresen a közös konyhában mos fogat és ráköp szándékosan a közös szivacsra...
4/5 anonim 

válasza:

válasza:"Ezek után ugrott be, hogy mivan ha beleköp a kávéba?"
Te kisebbségi vagy? csak azért kérdezem, mert szocializált emberben ilyen fel sem merül, nem hogy még cselekedni ezt..
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Igen, ez valóban primitív, a kicsit kvalifikàltabbak hashajtót tesznek bele. Szóval, sosem àrt az óvatossàg .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!