Hogyan kértétek meg a munkatársatokat arra, hogy álljon le miután egy témát vagy poént már rengetegszer megismételt? Megsértődött?
Figyelt kérdés
Azokra az esetekre gondolok, amikor egy munkatárs minden beszélgetés elején előveszi ugyanazt a lerágott csont témát, ami már unalmas vagy elsüti ugyanazt a poént, amit korábban többször elsütött és századjára már nem vicces, inkább irritáló.nov. 2. 20:05
1/7 anonim 

válasza:

válasza:-Tibikém! Egy újszülöttnek minden vicc új...De én már nem vagyok újszülött..
2/7 anonim 

válasza:

válasza:Elkezdi, fordulj el vagy hagyd ott! Idővel rájön!
3/7 L.. István 

válasza:

válasza:Ezt már elmondtad párszor és ha nem tennéd meg még egyszer azt NAGYON megköszönném!
4/7 A kérdező kommentje:
3, és megsértődött?
nov. 3. 07:23
5/7 L.. István 

válasza:

válasza:#4: Nem, dehogy. Visszakaptam, mert néha én is elmondom ugyanazt többször :-)
6/7 anonim 

válasza:

válasza:Van ilyen munkahelyi haverom, egy aranyhal memóriájával rendelkezik, de legalább nem sétrődik meg, mikor az első mondat felénél mondom neki, hogy Lacikám, ezt már mondtad, ötször.
7/7 anonim 

válasza:

válasza:Mesélj neki egy fiktív személyről a múltadban, aki együgyű módon ismételt mindig mindent és hogy ezt mennyire röhejes volt hallgatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!