Mit csináljak ha nem érzem magam jól a pozíciómban?
Figyelt kérdés
Áprilisban előléptettek, akkor még nagyon örültem, bizakodó voltam. A kollégáim és főnököm visszajelzése alapján jól csinálom a munkám. Viszont számomra nagyon stresszes és pont az veszett ki belőle nagyobb részben amit szerettem az előző pozíciómban. Előtte heti 4 napot “terepen” voltam 1 napot pedig homeofficeban vagy irodában. Most heti 1-2 napot vagyok terepen a többi napon pedig meetingelek, statisztikákat csinálok és egyéb adminisztratív feladatokkal foglalkozom. Valahogy kezdem azt érezni, hogy egy darálóban vagyok. Ami igazából itt tart az, hogy tényleg jó vagyok a pozícióban, magasabb a fizetésem. Viszont nem tudom meddig bírom még.nov. 3. 08:18
11/13 anonim 

válasza:

válasza:Ja nem tud, nem akar a Főnök többet dolgozni, így kell neki egy rabszolga hangya! 👏👍 (Így már értem!)
12/13 Senior Séf 

válasza:

válasza:Az életed harmadrészét a munkahelyeden töltöd. Egyáltalán nem mindegy tehát, hogy ez az idő hogy telik.
13/13 anonim 

válasza:

válasza:Mintha én írtam volna ki. Áprilisban csapatvezető lettem, és jelenleg ott tartok, hogy bármit, csak ezt ne.
Összvissz nettó 200 ezerrel fizetnek többet, de 20x annyi meetingem van, foglalkozzak az operatív dolgokkal és a people managementtel is a csapatban, húsz fele vagyok fejben, közben csak az elvárások mindenhonnan, köszönet meg sehol. Én hamarosan felmondok és pályát váltok, mert kiégve érzem magam. 29N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!