Munkahelyen meghalt egyik kolleganom apukaja. Illene elmenni a temetesere,vagy nem?
Figyelt kérdés
nov. 3. 18:01
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem inkább illene nem elmenni. Munkatársak rokonainak a temetése magánügy. Részvét nyilvánítás egy dolog, de a temetésen semmi keresnivalója idegeneknek.
2/10 L.. István 

válasza:

válasza:Kolléga apja nemrég halt meg, mi elmentünk. Annyi hozzátartozik, hogy ismertük az apját is.
6/10 anonim 

válasza:

válasza:Teljesen ismeretlen ember temetésére miért illene elmenni?
7/10 anonim 

válasza:

válasza:Ahogy te gondolod. Nem szerzel se plusz pontot se mínuszt senkinél, bárhogy döntesz.
8/10 anonim 

válasza:

válasza:Bár én közeli kapcsolatban vagyok a főnökömmel és eredetileg az elején nem is volt a főnököm, de attól még nem jött.
9/10 anonim 

válasza:

válasza:Ismerted? Ha nem, akkor miért mennél?
Engem kifejezetten zavarna, ha odacsődülnének a random munkatársak egy családtagom temetésére.
Ha mindenképpen nagyon szeretnétek valamit tenni, akkor küldjetek egy koszorút.
10/10 anonim 

válasza:

válasza:Én magamtól nem mennék, de úgy vettem észre, manapság ez a szokás. Rendszeresen elmennek emberek a barátjuk, munkatársuk szülőjének a temetésére, akkor is, ha nem ismerik a halottat.
Egyébként sok embernek jólesik, ha sokan vannak a temetésen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!