Munkahelyen arcon köptek 30cm ről. Te mit tettél volna ha veled történik?
Figyelt kérdés
nov. 4. 10:44
1/27 anonim 

válasza:

válasza:Felpofozom az illetőt és én meg szembe köptem volna. Ilyen undorító embert ki is lehetne rúgatni.
3/27 anonim 

válasza:

válasza:Felkaptam volna a legközelebbi széket, fotelt, vagy asztalt, és nagy lendülettel továbbítottam volna a köpőkobra felé.
6/27 L.. István 

válasza:

válasza:Természetesen ököllel teljes erőből vágom szájba vagy kétszer, hogy egy darabig csak vért meg a fogait köpködhesse. Természetesen nem bosszúvágyból, nevelő célzattal. Soha többé nem fog ilyet csinálni.
7/27 anonim 

válasza:

válasza:Az sem mindegy hogy mivel provokálta ki az egyik ember a másikból az ellenszenvet!
Én sem kedvelek embereket, de csak akkor támadok ha meg kell védenem magamat!
8/27 anonim 

válasza:

válasza:Ja és kerülöm akiket nem kedvelek! 7 voltam
10/27 anonim 

válasza:

válasza:Ez annyira szélsőségesen alja történés, hogy konkrétan fogalmam sincs mit tennék.
Ugyanakkor távol álljon tőlem az áldozathibáztatás, de gondolom ez nem előzmények nélkül történt. Kíváncsi lennék, mi vezetett ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!