Hogyan viszonyuljak egy ilyen munkatárshoz?
Figyelt kérdés
Nagyon labilis a kedve, néha kedves , néha meg szinte minden baja van, még ha levegőt veszek a közelébe az is gond. De mivel olykor közösen kell dolgoznunk valahogy találnom kéne valami megoldást. Okot én nem adok rá hogy csúnyán viselkedjen velem, az alap tiszteletet kedves hozzáállást mindig megadom neki.nov. 4. 16:30
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Rá kérdezel hogy mi a gond, miért viselkedik így veled.
2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam de nem válaszol sose erre a kérdésre.
nov. 4. 18:02
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Próbáld elterelni a figyelmét valami mókás, poénos dologgal.
Vagy mesélj magadról olyat, hogy neked is nehéz ugyan az életed, de mindig van másik lehetőség.
Vagy: kifejted a véleményedet neki, hogy "Nézd X: ez így nem jó hogy 1* ilyen-, máskor meg olyan vagy. Fontos lenne a munka miatt ezen változtatnod".
Vagy: átkéretni magadat másik területre, vagy a HR-essel beszélni, hogy ennek a munkatársnak szüksége lenne valami külsős segítségre.
5/6 anonim 

válasza:

válasza:Bipoláris vagy borderline. Nálunk is van ilyen. Úgysem lehet soha kiismerni. Váltakozik a hangulata mint a szélirány.
6/6 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam
nov. 4. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!