Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ilyen munkahelyi közeget hogy...

Ilyen munkahelyi közeget hogy lehet könnyen elviselni?

Figyelt kérdés

Egylégterű, kicsi helyiségben vagyunk elég sokan és sok az üresjárat. És amikor ott ülünk együtt szinte sugárzik felém, hogy nem bírnak. Némelyik időnként felém is mordul a nemtetszése jeleként.

Pár percre ki lehet járni, de amúgy nincs hová menni és nagyon nyomasztó a helyzet.

nov. 4. 21:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Ezt a feletteseiddel megbeszélted? Csak egy iroda/ilyen helyiség van? Más részlegbe nem lehet átkéretni magadat?
nov. 4. 21:40
 2/15 A kérdező kommentje:

Eleve úgy mentem oda, hogy szeretem, ha van munka egy munkahelyen és mondták, hogy itt aztán van bőven. Hát nincs.

De amúgy ez az egy ilyen helyiség van igen. Szóval nincs más hely nagyon.

Iszonyat kellemetlen.

nov. 4. 21:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mióta dolgozol ott?

Nem látsz rá esélyt, hogy valamikor megtörik a jég? (Tudod az ellenszenvük okát esetleg?)

Szerintem már az is jó lenne, ha csak egy valaki nyitna feléd, vagy nem utasítaná el a közeledésed...

Én elég társaságkedvelő ember vagyok, ráadásul a szorongásra hajlamos fajtából, számomra kb. egy ilyen hely lenne a pokol. Drukkolok, hogy sikerüljön valahogy megoldani (ha máshogy nem, akkor egy testhezállóbb munkahellyel)!

nov. 4. 22:56
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Igyekszem. Kicsit javult a helyzet, de nem az igazi. Én is olyan vagyok, hogy legalább egy emberrel szeretek stabilan beszélgetni, nem csak kukán ott ülni.
nov. 4. 23:10
 5/15 anonim ***** válasza:
Viszel magaddal valamit. Könyv, saját fájl, amit szerkesztesz (írástól a rajzig), memória játék, mini puzzle, stb.
nov. 5. 06:17
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
Hol van ez a munkahely? Bárcsak ne lenne dolgom.
nov. 5. 10:39
 7/15 anonim ***** válasza:
jó humorral. légy kitartó és beszélgess sokat..
nov. 5. 12:37
 8/15 A kérdező kommentje:

Már nagyon unom a munkahelyi olvasást és minijátékokat.

Tudom, hogy sokan ezt képtelenek felfogni, de én oda dolgozni járnék be. Nem malmozni.

Az olyan ember akit teljesen hidegen hagy a vele "összezártak" viselkedése, érzelmileg sérült. Én szerencsére nem ez a kategória vagyok.

nov. 5. 17:58
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
"Én szerencsére nem ez a kategória vagyok." Akkor kezdd el gyakorolni a mindulnesst és már könnyebben eltelik a napod. Foglald el magad nem 5 éves vagy.
nov. 6. 22:12
 10/15 A kérdező kommentje:

Igen. Ez a válasz tökéletesen megtestesíti az érzelmileg sérült, illetve visszamaradott emberek reakcióját.

Remélem arról nem kell felnőttként vitatkozni, hogy akinek egész nap semmilyen igénye nincs az emberi interakcióra ott valami durván nem stimmel.

Én most az egészségesebb emberek véleményére vagyok kíváncsi.

nov. 7. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!