Kinéznek maguk közül a kollégáim mert nincs
műkörmöm/festett körmöm (?)
Figyelt kérdés
Gyári közeg. Legtöbb kolleganőnek műkörme van. Állandó téma a legújabb körmi. Halloween alkalmából kifestettem a körmöm,erre mindenki hogy jaj hát igy is lehet,meg mennyivel jobb lenne igy..finoman jeleztem hogy semmi kedvem festegetni... dehát lehet menni körmöshöz is! De mondom én nem vagyok ilyen körmöshöz járó tipus...erre ment a szajhuzogatas...most tényleg mindenkinek egy kaptafara kell kinéznie?
Nem néznek ki, én szivesen csináltatnék mükörmöt ha lenne rá pénzem, sajnos drága a körmös.
nov. 5. 12:09
2/12 anonim válasza:
Én tisztelem azokat a nőket akik nem másoknak akarnak megfelelni!
30f
nov. 5. 12:13
3/12 anonim válasza:
Műköröm leginkább annak kell akinek nincs sajátja..
nov. 5. 12:15
4/12 A kérdező kommentje:
3# hát aki sokáig hordja utána aztán biztos nem sok marad a sajatjabol... eredetileg mindenkinek VAN körme. Az hogy nem tud macskakarmokat növeszteni az már egyéni probléma
nov. 5. 12:18
5/12 anonim válasza:
engem meg azért mert nő létemre nincs herém...ennek ellenére nem fogok "varratni" hogy a kedvükbe. járjak..sz@rd le
nov. 5. 12:34
6/12 anonim válasza:
Ez alapján a kérdés/a kommentek alapján te nagyobb feneket kerítesz a dolognak, nem?
Lehet csak nem írtál le mindent, de nem úgy tűnik hogy ki vagy közösítve, vagy hogy lenéznének, vagy különösebben bszogatnának, csak annyit mondtak, hogy jól áll neked a festett köröm, és menő lenne, ha többször csináltatnál.
Te vagy az, aki arra panaszkodik országnak világnak, hogy te nem akarsz "macskakarmokat", meg tucatnak kinézni.
Ilyen kis hülyeségen nem éri meg besértődni, csak a saját kedvedet rontod el.
nov. 5. 12:42
7/12 anonim válasza:
De miért született ez a poszt? Adtak a csajok egy tanácsot amit te elutasítottál, ment tovább a meló. Akkor mi a baj? Ők ragaszkodtak a műkörömhöz, te nem. Hogyan következett ebből a "most tényleg mindenkinek egy kaptafara kell kinéznie?" kérdés? Azért javasolták a körmöst, mert a festett köröm kb 1 napig tart jó esetben, a műköröm meg hetekig.
nov. 5. 13:14
8/12 anonim válasza:
Én már a macskámat is körmöshoz (karmoshoz?) hordom hogy ne nézzék ki a többiek.
nov. 5. 14:00
9/12 anonim válasza:
Vidéki, gondolkodni nem tudó embereknél szokás kinézni azt az embert aki nem tartozik a csordába, és nem a csorda által közvetített dologba van benne. Jelen pill.-ban a csordás a műkarmos brigád. Ennyi a story.. Mivel nincs témájuk, értékes gondolkodásuk, intelligenciájuk-hogy kezelni is tudják a más embereket, ezért van az, hogy ha te akár milen okból nem vagy hajlandó a sorba beállni, akkor jön az előadás-kiközösítés stb.. Mosolyogj egyet magadba-több szót nem érdemel az ilyen..
nov. 5. 19:52
10/12 anonim válasza:
Én körmös vagyok, de nem értem, mi a problémád. Nem akarsz műkörmöt, akkor ne legyen, mi ezzel a gond? Szerintem senki nem ez alapján dönti el, hogy ki szimpatikus neki, vagy ki nem.
Mondjuk azt nem tudom, hogy érted, hogy aki sokáig hord műkörmöt, annak nem sok "marad" a sajátjából. Bármikor le lehet szedetni, és ott a saját. Tudod, folyamatosan nő, szóval a még ki nem nőtt körömre semmiféle hatással nincs a műköröm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!