Van itt olyan, aki teljes home officeban dolgozik, vagy fele bejárós, fele otthon?
Figyelt kérdés
Mi a munkátok?dec. 9. 02:14
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Saját cégek, egyikben ügyvezető és szakmai igazgató, másikban kutatási vezető vagyok. Mindkét csapat vegyesen áll külföldiekből és magyarországon össze-vissza élő szakemberekből, projektmenedzserekből, kutatókból. Az egyik cégben heti egy nap van irodában, a másik teljesen HO, azért 2 havonta találkozunk egy pár órára meetingelni, ebédelni.
2/10 anonim 

válasza:

válasza:Én teljes home office-ban vagyok, egyszerű irodai munkám van.
3/10 anonim 

válasza:

válasza:Teljes home office, ügyfélszolgálat féle.
4/10 anonim 

válasza:

válasza:Mérnök vagyok egy cégnél elméletileg heti 2 alakalommal kellene bejárnom Budapestre. Mivel a munkámmal nincs probléma és itthon "termelékenyebb" vagyok főnököm írta emailben, hogy elég havi 1 alkalommal bemennem. Hétfőn küldte a szerződés módosítást amiben ez már le is van írva. Nekem az irodai légkör sokszor csak zavaró. Nem sokszor van kedvem kimenni kávézgatni a kollégákkal vagy beszélgetni munka közben. A szociális életemet inkább a munka után élem .
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Fele home office, fele iroda.
A munkahelyem által használt nyilvántartó rendszer adminja vagyok.
6/10 anonim 

válasza:

válasza:Igen, csak a munkatársaimmal nem egy helyen dolgozunk, mert ők pesten vannak
7/10 anonim 

válasza:

válasza:Állami kutatóintézetben vagyok kutató (informatikus, AI terület). Nincs leírva hogy mennyit kéne bejárni, a kollégákkal beszéljük meg hogy épp hogy csináljuk. Szóval ha kell akkor 5x megyek be, de fixen heti 1x amikor a meeting van. Ha beteg a gyerek vagy én akkor az is megy távolról de jobb személyesen.
8/10 anonim 

válasza:

válasza:Teljes home office, online marketinges vagyok.
9/10 Metionin 

válasza:

válasza:Teljes HO, 1-2 havonta egy napot ha bemegyek, már jó. Szakmailag nyelvész vagyok, egy multinál dolgozom back office-ban, amiben mindenből van egy kicsi DE sosem telefonálok :D
10/10 anonim 

válasza:

válasza:Multinál vagyok, HR-t csinálok egy partnercégnek.
Szeptember óta heti 1 napot vagoyk az irodában, de az előtte lévő 5 évben full HO.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!