Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ilyen idegesítő kollégával...

Ilyen idegesítő kollégával mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Karácsony közeledtével nyilván téma mindenkinél az ünnepek stb,a céges vacsorán ilyenkor nyilván mindenki erről beszél.Rólam úgymond tudják,hogy nem igazán csinálok felhajtást belőle,a családom legtöbb tagja meghalt,most is csak egy rokonommal töltöm az ünnepeket,sajnos ő is beteg ,inkább azon imádkozom,hogy békés,nyugalmas ünnepem legyen.Ezt kb a cégnél sokan tudják,ehhez képest ez a kolléga kb gúnyt űz ebből,és teszi mások előtt is a megjegyzéseket,kb gúnyolódva,hogy "na nálatok gondolom fa sem lesz" meg ilyenek.Ja meg "vendégek nem mennek?"

Nem,mert nincs kit nekem már hívni.

Egy ideig próbáltam jópofát vágni ehhez,de szerintem ízléstelenül tapló és bunkó ezen gúnyolódni.Legszívesebben a zivatarosba küldeném már el...ti erre hogy reagálnátok?

dec. 20. 20:06
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
68%
Nem hiszem, hogy gúnyolódik ezen. Mások előtt mondja? Nem csak tőled kérdezi? Szerintem csak kíváncsi, meg egy kicsit hülye. Ennyi..
dec. 20. 20:08
 2/35 anonim ***** válasza:
70%
Nem biztos, hogy rosszindulatból csinálja. Majd rájön magától, leesik neki.
dec. 20. 20:10
 3/35 A kérdező kommentje:
Mások előtt,gúnyolódva direkt.Azzal a hangsúllyal is.
dec. 20. 20:12
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy primítív, EQ zéro egyed-lépd át.. esélyes, hogy komoly mentális baja van, azok teszik ezt. Több szót nem érdemel a tag..
 5/35 anonim ***** válasza:
13%
Nem biztos, hogy rosszindulat. Lehet autista, és nem érzi ezeket a dolgokat pl...
 6/35 anonim ***** válasza:
28%

4+

Gúnyszínház: a nárcisztikusok humorának pszichológiája

www.youtube.com/watch?v=qRKyZ84uUL0

dec. 20. 20:14
 7/35 anonim ***** válasza:
13%
Lehet figyelemzavaros kicsit.
dec. 20. 20:22
 8/35 anonim ***** válasza:
73%
A főnöknek szólnék, hogy rúgja ki vagy ha nem teszi, akkor azonnali felmondás.
dec. 20. 20:44
 9/35 anonim ***** válasza:
44%
Ha ennyire irritál, kéresd át magad egy másik részlegre, ahol nincsen kontakt vele.
dec. 20. 20:51
 10/35 anonim ***** válasza:
24%
Vágj vissza: úgy látom, neked egyáltalán nincs életed, hogy az enyémmel foglalkozol. Tanács a jövőre nézve: magánéletedre vonatkozó információkat ne ossz meg a munkahelyeden. Minden munkahelyen van legalább egy szemét és/vagy hülye.
dec. 20. 20:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Mit csinálnátok a helyemben?

Mi az osztályban csupán 8-an vagyunk (4 lány,4 fiú), ez a társaság 3 felé oszlik, van egy csaj, aki olya magának való(kicsit fura), aztán 2 fiú( velük én jóban vagyok, mert azért nem akkora a széthúzás, beszélgetünk minden nap, de nem az a baráti társaság), és mi 5-e...

Ti mit csinálnátok ha valaki idegesítene titeket?

Velem nem történt meg, nem azért kérdezem. Én először megpróbálnám elkerülni, utána már elkezdenék vele ordibálni, és végül ha kell ütögetem és rúgtosom. Mivel gyerek vagyok, ez nem annyira "illegális"

Ti mit csinálnátok az idegesítő turisták ellen?

Gyűrűfűn lakok, és elegem van a turistákból, mert bejönnek a saját területemre, de úgy, hogy míg én kint dolgozok, addig ők bejönnek, hozzám se szólnak, fotózzák a saját telkemet stb. Én már többször is szóltam rájuk, de, mintha a falnak beszélnék. Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit csinálnátok akkor, ha valaki titeket állandóan meghazudtolna?

Konkrétan anyámról van szó. Valamiért bevette a fejébe, hogy én biztos titkolózok, meg mindig hazudok. Hiába mondok neki akármit, ő rávágja sokszor (nem mindig, de sokszor) csípőből, hogy "ne hazudj". Nekem ebből már kezd elegem lenni. Aztán amikor nem mondok neki...

Osztálytársamék (tipikusan a menőlányok) amikor mások termébe megyünk valamilyen okból fogva és már kialakult hogy ki hol ül, direkt mindig az én és...

lehet gyerekes a kérdésem,de amikor én beültem a helyemre egyikük odajött majd egy : ideülhetek kérdéssel meg sem várva a válaszomat lecuccolt.padtársamat meg mégse hagyhattam egyedül,odamentem hozzá. NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÖSZÖNÖM.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!